streda 26. júna 2013

Waiting on Wednesday 28


Waiting on Wednesday je týždenné meme, ktoré usporiadava Breaking the spine. Cieľom je predstaviť knižky, ktoré si chcete prečítať.

Žiadne prudké pohyby - Maxim E. Matkin

Sú muži, čo zachraňujú ľudí. Majú to v popise práce. Ale niekedy aj oni potrebujú zachrániť, hoci to už v popise práce nikto nemá. Dobré svaly a schopnosť pohotovej reakcie nie sú niekedy na prežitie dostačujúce. Je potrebné nájsť náruč, do ktorej je možné sa ukryť. Pomaly. Opatrne. Potichu. Pozor na vnútorné zranenia.
Najnovšia kniha Maxima E. Matkina hovorí o hasičoch, lekároch a železničných modelároch. Okrem toho aj o láske a o túžbe, o nakupovaní bielej techniky, o mačke s podivným osudom, o cestách preč aj návratoch domov a o všetkom, čo ste chceli vedieť o sexe, ale nemal vám to kto povedať.


Niežeby ma nejako extra zaujala anotácia, ale okrem tejto knihy som čítala od Matkina všetky. A sú fakt skvelé a vtipné. Proste nech je Matkin hoci kto, skrátka vie písať. 

3 komentáre:

  1. Mám Matkina rada. a hoci toto nie je to najlepšie, čo napísal, ešte stále je to na slovenské pomery veľmi dobré čítanie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.