sobota 22. júna 2013

Knihobranie 11 - Najnovší prírastok v knihovničke


Projekt od VeEee.

Jsme knihomolové, takže si kupujeme knihy. Jaký je váš nejnovější přírůstek v knihovně. Pokud jste si jich najednou koupili víc, platí ten, který je na účtence jako poslední :D. PS: nemusíte si nutně v tyto dny kupovat knihy, pokud byl váš poslední nákup v prosinci minulého roku, platí i tato kniha. Platí i dárky a vyhrané knihy!


Tu som mala menší problém. Keby mi prišla kniha ktorá mala, bolo by to tu jednoznačné. Takto... Všetky tieto knihy som dostala minulý piatok. Anna a Lola sú recenzáky z Albatros media a Súmrak a Koberčanov som dostala k narodeninám od kamarátky. 
Annu som dnes začala čítať a môžem potvrdiť, že je naozaj veľmi dobrá. Neviem sa dočkať, kedy si prečítam aj Lolu (vlastne hneď po Anne, ale chápete). Grafický román Súmrak som mala prečítaný za hodinku sú tam naozaj úžasné kresby a Edward aj Bella konečne vypadajú ako ľudia a dokonca pekne. No a čo sa týka Terryho, od neho som si chcela už dávno čosi prečítať, hoci som ešte nemala príležitosť. Ale videla som film Zaslaná pošta, ktorý bol naozaj vtipný :)

3 komentáre:

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.