nedeľa 2. júna 2013

Knihobranie - Kniha, ktorú nedám ani za milión


Projekt od VeEee.

Vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou za nic na světě nedáte, i kdyby bylo potřeba zbavit se všech knih. Nemusí to být proto, že je vaše oblíbená, ale třeba vám jí věnoval někdo blízký, nebo je s podpisem, apod.

Harry Potter je, a vždy aj bol moja obrovská srdcovka. Knihy aj filmy som čítala a videla toľkokrát, že som mnohé veci z nich vedela spamäti. Je to kus môjho detstva. Ako moja obľúbená hračka. 
Na Harrym Potterovi som žila od svojich ôsmych rokov (či ešte skôr?). Vždy som dúfala, že mi ako jedenásťročnej príde do schránky list, že ma prijímajú... 
Čo sa napokon svojim spôsobom splnilo. Niekedy v priebehu tohoto apríla sa mi podaril vymeniť môj najkrajší kúsok z mojej knihovníčky - a tá krásavica nesie názov Harry Potter a filmové čary. Úprimne, nechápem, ako by ju niekto mohol chcieť dať preč, ale o to lepšie pre mňa, keďže som si to za 30eur kupovať v obyčajnom knihkupectve nechcela... Ale to už je o inom. 
Mali ste ma vidieť v ten deň, keď mi táto kniha prišla. Keď som ju rozbalila z papiera a moja tvár sa rozžiarila... Viete, ako by ste sa na mojom výraze smiali? Bola som ako keby som sa zamilovala. Do knihy. Na prvý pohľad. Kniha obsahuje všetko možné - už spomínaný list z Rokfortu pre pána Harryho Pottera, Záškodnícku mapu (ktorá sa, žiaľ, nehýbe), tetovačku Temného znamenia (ktorú samozrejme nikdy nepoužijem), katalóg produktov Weasleyovských výmyslov a vynálezov a mnohé ďalšie. 
Tiež je tam kopu informácií, ako sa čo natáčalo, poprípade vystrihnuté scény, informácie o hercoch a iné. Ja tú knihu proste milujem!  <3

4 komentáre:

  1. Obdivujem, že máš takýto skvost doma 8) To je raj pre fanúšikov 8P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, parádne to vyzerá :) Ten plagát so Siriusom je naozaj podarený, ešte keby sa aj hýbal ako vo filme :D Ani sa ti nedivím, že máš takú radosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Heh tiež som bola úplne nadšedná, ked mi táto kniha prišla poštou :D Spomínam si, že som ju vtedy celý den skoro nepustila z ruky :D No a teraz ju mám vystavenú v "špeciálnej Harry Potter poličke". Táto knižka je ozaj to najlepšie,čo mohli pre fans HP spravit. Aj ked ma celkom mrzí,že nepreložia aj knihu Harry Potter page to screen :( ...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je úžasné! Chci taky plakát Siriuse!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.