piatok 28. júna 2013

I´m obsessed with... 22


Meme zo stránky Knižný koutek. Bude sa objavovať každý piatok. Podstatou článku je zverejniť naše "posadlosti", ktoré môžu byť ľubovoľná vec, osoba, jedlo, kniha atď... spolu s krátkym informatívnym článkom.

Dnes som sa rozhodla dať niečo špeciálne. Takú moju srdcovku už od mala. Áno, stále ma to drží. Pýtate sa čo?


Úprimne, sama som si vedomá toho, že som čudná, ale nebojte sa, nie som posadnutá mikrofónmi, ani ich nezbieram či čo. Celá pointa tohoto článku je spev. Nemám o sebe nijaké ilúzie, nemyslím si, že som ktovieaká speváčka (hoci skromne usudzujem, že to mohlo byť aj horšie), ale dôležité je, že ma to baví, no nie? 

Spev milujem odmala. Keď bolo v telke prvé Superstar, tak som tak (nie veľmi tajne) dúfala, že raz na tom pódiu budem stať aj ja. To ma už síce prešlo, ale moja láska k spevu nie. A zrejme tak skoro ani neprejde. Občas svojich rodičov aj ľutujem, ale čo je moja vina, že splodili niekoho tak talentovaného a úžasneho ako som ja? 

Ak sa teraz tešíte, že ma raz budete počuť, tak vás musím sklamať. Nikdy som nespievala na verejnosti, proste by som sa príliš bála odozvy. Keby mi niekto povedal, že to bolo príšerné, tak by som sa chcela asi prepadnuť pod zem a musela by som začať chodiť kanálmi alebo čo...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.