utorok 27. augusta 2013

Predstav si... 5


Projekt mňa a E_V_E. Navzájom sme sa vyspovedali o rôznych knižných situáciách, snáď sa vám naše odpovede budú páčiť a možno sa v nich tiež nájdete. Všetko sa to samozrejme týka kníh a nezabudnite aj vy odpovedať na naše otázky v komentároch. Sme veľmi zvedavé osoby 8P Enjoy!


5. Keby si mohla stretnuť akúkoľvek knižnú postavu na jeden deň, 
kto by to bol?

a

Maťa
Damon Salvatore! Je neskutočne sexy a nielen v seriály. Okrem toho keby ma premenil, tak by to nemusel byť len jeden deň. A nakoľko je Elena neskutočne sprostá a ani po takom dlhom čase nevie čo chce a hlavne koho chce a oni sú zas sprostí kvôli tomu, že jej to žerú... No, každopádne si aj tak myslím, že si napokon vybere Stefana, Damonovi to zlomí srdce a potom môže nájsť mňa. Nie som už síce Elenina dvojníčka, ale to mu len a len prospeje.
Prečo som teda vymyslela takú blbú otázku, keď som sa zamotala? Ehm, (výhovorka) a čo takto? V tej jeden deň by som ho stretla a tie zvyšné by som ho už nestretala, lebo by som bola prosto s ním :D




E_V_E
Bones zo série Noční lovci. Je to silný sexy upír, ktorého jednak zbožňujem, ale chcela by som ho stretnúť hlavne kvôli tomu, aby ma vycvičil. Bola by som ako Cat a tak by ma naučil bojovať a zabíjať upírov. Keďže upírov zbožňujem, tak by to bol asi menší stret záujmov, ale ide hlavne o to, aby ma naučil bojovať a získať sebavedomie. Celý proces, keď učil Cat, ako zabíjať upírov ma fascinoval a v knihe je Bones opísaný proste úplne úžasne, až sa rozplývam. Samozrejme by sme pri mojom výcviku nevynechali romantické a sexuálne scény, ktoré sú aj v knihe 8P Myslím ale, že jeden deň by na to určite nestačil, pretože už za 2 hoďky trénovania by som bola rozbitá a zničená, takže by sa to mohlo predĺžiť na... večnosť.
Ešte by som rada stretla Harryho Pottera. Naučil by ma všetky kúzla, ktoré pozná, z prvej ruky by mi porozprával všetko o Voldemortovi a o sebe, všetky pikantné detaily a tajomstvá presne zo zdroja! Previedol by ma cez Rokfort, predstavil ostatným, povozil na metle, na testralovi, na drakovi, opili by sme sa z ďatelinového piva, prešli všetky tajné chodby, nechali sa obsluhovať domácimi škriatkami a rôzne iné zaujímavé kúzelné vecičky 8)

3 komentáre:

  1. Damon! Ach jo :D jak je neskutečně úžasnej a sexy... A Elena je pěkně vypatlaná, protože ho nechce :D Kdybych byla na jejím místě, tak kopnu Stefana někam a běžím za Damonkem :3 :D
    A Bones... ještě lepší! :D Miluji upíry a strašně moc se mi líbilo, když učil Cat... Oba jsou úžasní :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S Damonom alebo s Adrianom z Upírskej akadémie :D obaja sú totálne neskutočne sexy :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.