nedeľa 25. augusta 2013

Predstav si... 4


Projekt mňa a E_V_E. Navzájom sme sa vyspovedali o rôznych knižných situáciách, snáď sa vám naše odpovede budú páčiť a možno sa v nich tiež nájdete. Všetko sa to samozrejme týka kníh a nezabudnite aj vy odpovedať na naše otázky v komentároch. Sme veľmi zvedavé osoby 8P Enjoy!

4.  Môžeš mať akúkoľvek nadprirodzenú schopnosť. Akú by si si vybrala?

Takúto otázku som raz dala ako súťažnú v nejakej mojej súťaži. Vaše odpovede boli zaujímavé, teraz si môžete prečítať tie naše :)

Maťa
Tí, čo ma dobre poznáte viete, že by som si nevybrala žiadnu schopnosť typu pomáhajme kvetinkám rásť. Mala by som schopnosť čisto len pre seba, z vlastných sebeckých záujmov a neradila by som vám, aby ste mi stáli v ceste.
Schopností by som chcela viac. Také klasické ako manipulácia mysľou vrátane čítania myšlienok a teleport. Chápete, ako bolo v Harrym Potterovi. Predstavíte si nejaké miesto, kde chcete byť a voilà, zrazu ste tam. Je to strašne praktické.
Okrem týchto dvoch schopností by som chcela mať moc ovládať všetky štyri živly, lebo každý má niečo do seba. A keby som si musela vybrať len jeden, tak by som si vybrala vodu. Alebo oheň? Ježíš, ja neviem! Ale myslím, že ma nikto nikdy nepostaví pred takúto voľbu (žial), takže si s tým starosti robiť nemusím.
No a k poslednej ma inšpirovala moja učiteľka (matikárka) a Juliette z knihy Roztrieštená. A tiež to, že Keby pohľad zabíjal... Áno, hádate správne. Mať pohľad, ktorý by mohol zabiť (keď chcem) je ďalšia nanajvyš praktická schopnosť. A nikto by mi na to neprišiel. Lebo z čoho vás môžu obviniť? Že ste sa na obeť pozreli? No, občas by sa to vážne hodilo :D
Okej, možno som trochu,ehm... nenormálna, ale kedy som tvrdila opak?

E_V_E
Ja odjakživa zbožňujem prírodné živly. Sú tak silné, zaujímavé a jedinečné. Ovládať ich by bolo nanajvýš úžasné. Preto som vždy tak strašne zbožňovala rozprávku W.I.T.C.H. Víla by som síce byť nechcela, ale určite by som prijala byť Matkou Zeme. V prírode sa nachádza tak veľa sily. Predstavte si, žeby ste len tak vytrhli zo zeme celý strom a hodili ho do nepriateľa. Alebo by ste spôsobili zemetrasenie, keď vás bolí hlava. Zem ma odjakživa fascinuje, takže ak by som si mohla vybrať schopnosť,  tak by to bolo ovládanie Zeme.
No ani taký Oheň nie je na zahodenie. Vždy sa mi lúbilo, keď vo filmoch démoni vytvárali tie ohnivé gule. Silné, jednoduché, účinné a sexy.

Určite by som ešte chcela ovládať telekinézu, čiže pohybovať vecami silou mysle. To by som už nikdy nemusela vstať z postele, ešte aj praženica by sa mi urobila sama od seba 8D Na také ľahké hlúposti by som to ale nevyužívala, skôr si to vždy predstavujem ako formu útoku a obrany v boji proti zlu. Je to veľmi účinná a silná zbraň a treba na to veľa sebakontroly, ešte by som dopadla ako Jean Greyová z X-men 3, keď sa jej alterego Phoenix zbláznilo a každého zabíjalo. To by som nechcela. Ale zase byť silná ako ona, to už by bolo viac coolové 8P

1 komentár:

  1. Ja by som určite prijala takú sugesciu :) a vedieť manipulovať myšlienkami človeka, ved to sa vždy zíde, nie? (hihi) jednoznačne by sa však zišlo aj zabíjanie pohľadom :D a zo živlov? hmm, to je pekelná otázka :D keď už tak všetky :D ale najmä asi vodu a oheň :) páčilo by sa mi rozpútavať búrky :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.