pondelok 10. novembra 2014

Seriálový tip 2

Po dlhšej dobe som sa dostala k ďalšiemu seriálovému tipu. Je úplne fuk, že som ho chcela napísať už dávno, v poslednej dobe sa ja a blogové plány veľmi nekamarátime.
To je fuk, hlavné je, že ste sa dočkali.


Komédia, USA, 2014, MTV
beží druhá séria (1.séria - 8 dielov, 2.séria má mať 20 tuším)
Hrajú: Rita Volk, Katie Stevens, Gregg Sulkin, Bailey Buntain, Michael J. Willett, Senta Moses, Erick Lopez, Courtney Kato, Breezy Eslin, Claudia Doumit, Kara Royster, Sofia Carson, Dani Dwyer

Romantická komedie o dvou kamarádkách, které touží být populární na své střední škole. Po několika neúspěšných pokusech je jejich gay kamarád všem představí jako pár, což jim přinese vytoužený status. Aby si svou popularitu udržely, rozhodnou se ve svém předstíraném vztahu pokračovat...

K tomuto seriálu som sa dostala úplne náhodou - na stránke, kde sledujem seriály ma zaujal úvodný obrázok O:) Okamžite som si prvý diel pustila. Veľa som neočakávala, vždy som si myslela, že MTV robí len hlúpe reality shows a podobne. Ani ma nenapadlo, že mi tento seriál tak prirastie k srdcu.

Takže. Dve najlepšie kamarátky Amy a Karma, ktoré kvôli popularite predstierajú že sú lesbičky? Viete si predstaviť, že by niečo také urobilo niekoho populárneho takým spôsobom u nás?? Tá ich škola je perfektná, žiadne predsudky či diskriminácia. Každý každého berie takého, aký je. To je obrovské plus tohoto seriálu.

Ďalším plusom sú postavy, ktoré prešli nejakým tým vývojom od začiatku seriálu a ja som si zamilovala hlavne Amy, ktorá si (malinký SPOILER) rýchlo uvedomila, že možno ani nemusí predstierať a musí sa vyrovnávať s mnohými vecami. Neopätovanou láskou napríklad. Karma to totiž celé robí iba pre to, aby si ju všimol Liam. Trochu ako telenovela, uznávam. Ale prisahám, že to tak len znie! Karma mi občas dosť lezie na nervy už len tým, že síce chce Liama, ale tiež chce, aby bola Amy stále s ňou a nesústreďovala sa na vlastné šťastie, ale na jej. Ale inak je celkom fajn. Mojou obľúbenou postavou (okrem Amy) je však Shane, Liamov najlepší kamarát. Gay. Rozkošný. Skvelý. Úžasný.
Už len kvôli nim dvom stojí za to pozerať to. Herci ich stvárnili perfektne.

Seriál vám inak nezaberie veľa času, epizód je málo a majú po dvadsať minút. Skvelo sa však na tom pobavíte a zrelaxujete. Možno to nie je nejaké umelecké dielo, ale ako seriál si ma naozaj získal a vždy sa teším na nový diel. Navyše ma veľmi ľahkú angličtinu a dá sa v pohode pozerať s anglickými titulkami. A keď s tým nemám problém ja...
Je to absolútne perfektné. Vážne. Ani by ma nenapadlo, že si to tak zamilujem. Najprv to bolo fajn. Nič úžasné, nič dokonalé, ale fajn. Čím viac som to ale pozerala, tým ma to bavilo viac. Koniec prvej série bol úžasný a perfektne nalákal na druhú sériu z ktorej som momentálne naozaj nadšená a nedočkavo čakám na každý ďalší diel. Neviem, ako prežijem nejakú prestávku. Keďže si tvorcovia všetkých seriálov myslia, že prestávky treba... Pch! 
Pretože to môžem pokojne radiť k svojim najobľúbenejším seriálom, ktoré by som nikdy nevynechala.
Toto proste odporúčam ako fantastickú komédiu na oddýchnutie, so skvelými postavami, vtipnými pasážami a originálnym dejom.


Toto je ten úvodný obrázok, čo ma tak zaujal :D



Moja obľúbená dvojka :3


Navyše ma Katie Stevens krásny hlas :3

2 komentáre:

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.