piatok 28. novembra 2014

Mesačná chvastačka - november


Tento mesiac sa mi to (opäť) málinko vymklo spod kontroly. Ale na druhej strane... aspoň budete mať na čo pozerať, že. A to mi malo prísť ešte minimálne päť kníh (ktoré určite prídu na začiatku budúceho týždňa. Naraz. Aby sa to poštárke nechcelo nosiť a bola som nútená sa trepať na poštu). No nevadí, aspoň bude bohatá aj decembrová. A to teda rozhodne bude. 

Prečítané knihy 

Za facku (Eva Urbaníková)
The Elite (Kiera Cass)
Lolita (Vladimir Nabokov)
(a do konca mesiaca bude dočítané aj: )
Benedict Cumberbatch (Niall Goodall)

Kúpené knihy


Tento mesiac bola Bibliotéka. A mne sa tam konečne podarilo ísť. A takto to dopadlo :) V stánku Slovartu som objavila moje nádherné vydanie Harryho a keďže to tam bolo dosť lacné, tak som okamžite brala tri diely, Strážkyňa krvi bola v Ikare za tri alebo štyri eurá. Vraj tá séria nie je nič moc, tak sa mám asi báť, ale že keď už mám tú jednotku... Tatkinov nočník ma zaujal už dávno, tak som ho brala tiež. Dokopy ma tie dve knihy stáli 7 eur, takže to bolo fajn.
No a Luxus už nemám priamo z Bibliotéky, ale aj tak som si ju kúpila v Bratislave. Šli sme totiž potom ešte do mesta, zastavili sme sa aj v takom kníhkupectve, ako je u nás v Priore a ja som tam našla toto za tri eurá. Posledný kus a všetci mi ho závideli <3 A ja sa strašne teším, pretože som to chcela už dlho :) 

Vyhrané knihy


Tentokrát som mala šťastie a to hneď dvakrát. Na začiatku mesiaca som u Monicqi Kde si zmizla, Bernadette? Tú knihu som si chcela prečítať, aj som zvažovala, či si ju nevypýtam, ale očividne nebolo treba. 
No a potom som vyhrala ešte nedávno, len tá kniha ešte neprišla, tak v ďalšej chvastačke :)

Darované knihy

Nič. Ale budúci mesiac tu bude aj za tento, takže pohoda. 

Vymenené knihy


Tento mesiac som aktualizovala svoj bazár a vďaka tomu mám tieto krásky. Všetko sú to knihy, ktoré boli na mojom zozname Veľmi chcených kníh. Kořeny som vymenila s jednou slečnou a druhá slečna mala čírou náhodou tie zvyšné tri. Väčšina ľudí nemá z môjho zoznamu ani jednu na predaj a táto hneď tri. Hoci Sukuba je na zadnej strane trochu poškodená. Ale o tom som vedela a nezastavilo ma to. Veď už je zalepená :) A ja mám nové kúsky do knižnice <3

Recenzné výtlačky


Tento mesiac mi ich pribudlo sedem. Z toho tri a pol mám už prečítané.
Tie štyri v hornom rade sú všetko od Albatros media. Poklony som už prečítala, boli skvelé, Bena čítam a tiež sa mi to moc páči. On a Nevítaní prišli včera, sú to moje najnovšie kúsky :3 Inak do tých Nevítaných vkladám obrovskú nádej, vypadá to fantasticky, takže sa modlím, aby to také aj bolo. A Elusion ma tiež zaujalo, tak uvidíme, čo sa z toho vykľuje. 
Syn mi prišiel z Ikaru. Čoskoro sa doňho pustím a veľmi sa teším, lebo Spasiteľ bola perfektná kniha (a zatiaľ jediná, ktorú som od Nesba čítala). Zradcův měsíc mi poslal iPark, respektíve Pre školy. Je to podľa mňa zatiaľ najlepší diel :3 No a Hrej férové som dočítala včera, recenzia už na blogu a vďačím za to vydavateľstvu Galatea.

A musím sa pochváliť, že sa mi konečne podarila spolupráca so Slovartom, čo považujem za taký svoj osobný úspech. Pretože som po nej túžila od založenia blogu :)

Všetky pokope :)


*********************************************************


A tiež som si koncom októbra objednala tričko zo Zebra tees. Strašne som chcela tričko s River a toto je to najkrajšie, čo som zatiaľ videla. A v deň, keď mi prišlo tam mali tričko s Missy, tak som si rovno objednala aj to (dobré dva týždne som vtedy vravela, ako by som s ňou nejaké chcela. A zrazu som jedno náhodou objavila. To bol osud!), takže teraz čakám, kým dorazí (a potom sa pochválim aj tým :3)

18 komentárov:

  1. To tričko je boží, knížka s Benem je boží, Potter je boží. Já chci tvoji knihovnu, prosím! O:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem, ja viem, ja viem. A stotožňujem sa s tvojím názorom. Ale nedám! :D

      Odstrániť
  2. Krásne kusky,knihu Nevitaní by som si rada prečitala...teším sa na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super knížky! A přečetla jsi jich tento měsíc fakt hodně, kloubouk dolů! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže mám dojem, že som tento mesiac moc nečítala :D Ale... ďakujem? :)

      Odstrániť
  4. Wow,ty toho máš :D
    Super knihy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já ti vždycky závidím, kolik ti toho přibylo... Já mám tenhle měsíc zas jen jednu knížku. A k tomu komiks. Ale tak... Ne, že bych za něj nebyla ráda. =D A na Vánoce to snad doženu... =D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Poklony a sprisahania by som si chcela ja ja prečítať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anglické vydání Harryho je nádherné! Viděla jsem v knihkupectví všechny díly a málem jsem si je koupila ( a to moje angličtina není moc dobrá), ale když oni na mě volaly. Kup si mě! Ale já jsem odolala :D Ale až se naučím anglicky.. :D
    Jinak skvělé kousky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zas tam nie je taká ťažká angličtina :D Obzvlášť pre mňa, keď to poznám naspamäť :D

      Odstrániť
  8. Och, Maťa, ty rebel, kam sakra dávaš tie knihy? Keby ich mám každý mesiac toľko dostať/kúpiť ... tak žijem v "papierovom" byte.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja neviem, niekam ich vždy vopchám. A predávam iné :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.