nedeľa 29. júna 2014

Knižná predpoveď - júl


Toto meme je výtvorom Catty.
A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Určite musím prečítať Artemisa Fowla 7,8, Přivolávaní, Stratená nádej... a ďalej uvidíme. Plánujem sa s recenzákmi krotiť, moc rada by som prečítala niektoré knihy, ktoré mám doma. Vytvorila som Zoznam kníh na leto, tak sa budem snažiť toho prečítať čo najviac. 
 
Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Od Ikaru si plánujem vypýtať Slzu a Závisť a inak neviem. Tento mesiac som nakupovala dosť, mám pocit, že teraz už dlho nebudem :D 

Recenzie a ostatné príspevky:
Keď dočítam, tak sa budem baviť na recenzii pre knihu Proroctví, čo je fakt katastrofa a ja moc rada píšem negatívne recenzie O:) Tiež sa teším na Mesačnú chvastačku, zaujímavá bude aj Hitparáda kníh, lebo tento mesiac som toho prečítala viac ako som čakala. Ďalej budú nejaké tie ďalšie diely z Knižnej spovede či Top týždňa. A chystám sa vám pomaly predstavovať svoje Knižné série. Čo bude vlastne taký môj nový projektík, kde vám ukážem (pravdepodobne) päť knižných sérií, ktoré vlastním a mám prečítané a napíšem vám k ním môj vzťah k danej série a podobne čo ma napadne :) A možno nejaký Wishlist, tuším už dlho nebol :) 

Súťaže:
Myslím, že minule ste si užili dosť, teraz si dáme prestávku :D 

5 komentárov:

  1. Tak na recenziu na Proroctvo sa mega teším :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čo máš proti prírastkom? :O :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja sa chystám určite na Artemisa Fowla posledný diel. To bude pecka! :D
    Toho Proroctva sa dosť obávam :D ale tak uvidím, možno sa mi to bude páčiť, vo veľa veciach sa naše názory nezhodujú :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Artemis ma čaká už čoskoro :) A ešte pred ním sedmička, tú som vtedy raz akosi ne(do)čítala :D Ale osmička vypadá super :)
      Som zvedavá, čo naň povieš :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.