streda 30. apríla 2014

Knižná predpoveď - máj

 
Toto meme je výtvorom Catty.
A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Ach bože, som desná. A aj tak nikdy nestíham, tak nevadí. Skrátka čakajú ma knihy Zber kostí, Seduktor, Polozlý, Panika a Pouta. Zatiaľ. Rada by som sa tiež posunula v re-readingu Harryho Pottera, zatiaľ som teraz prečítala len prvé tri. A bolo by fajn, keby som konečne prečítala aj Nočných lovcov 2, 3 a Akadémiu temna 3, ktoré mám požičané už vyše polroka... 
 
Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Pokiaľ to bude možné, plánujem si vypýtať knihu Analfabetka, ktorá vedela počítať. A ešte asi Smrt přišla do Pemberley. A chcela by som si dokúpiť Pekelné stroje od Cassandry Clare, hoci som neprečítala ešte ani Anjela. Alebo možno Belladonnu. Či zvyšné dve Pokrevní pouta.

Recenzie a ostatné príspevky:
Čaká ma recenzia na knihu Nezabudni na mňa ktorú práve čítam, a na knihy, ku ktorým sa budúci mesiac dostanem, nejaké Top týždňa, pripravovaný projekt s Madžgy o ktorom sa dozviete už čoskoro, Hitparáda kníh, Knižná spoveď, možno nejaký ten wishlist a nakoľko už budúci týždeň idem na krajinársky kurz (ja tam nechcééém!), tak vám ho predstavím v GIFoch :)

Súťaže:
Ešte necelý týždeň sa môžete zapájať do súťaže vrámci Veľkonočného blogtour a nejaká tá súťaž sa objaví aj v projekte :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.