nedeľa 3. novembra 2013

Knižná predpoveď - november


Toto meme je výtvorom Catty.

A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.



Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Ja mám väčšinou dopredu rozplánované, aké recenzné výtlačky si na nasledujúci mesiac vypýtam a preto presne viem, k čomu sa daný mesiac dostanem, alebo presnejšie nedostanem. Niektoré ešte nemám doma, ale očakávam ich v priebehu.. no, pravdepodobne tohoto týždňa. A knihy, ktoré ma tento mesiac čakajú sú - Othello, Rómeo a Júlia, Svůdne zlo, Den co den, Arnarove deti, Džinsový denník Lukášovými očami, Bohovia Olympu, Búrka, Cinder a Scarlet. (A teraz budem dúfať, že som snáď na nič nezabudla...)

Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Už niekoľko mesiacov sa snažím si knihy nekupovať (a verte mi, pomáha aj prázdna pokladníčka a to, že si musím odložiť na jedno tričko). Predsa si však plánujem tento mesiac jednu knihu kúpiť a dúfam, že čo najskôr (tým chápte tento týždeň). Čo je tá vyvolená kniha? Už spomínaný Džinsový denník Lukášovými očami. Ja sa nijako netajím, že knihy z tejto série sú najlepšie dievčenské romány, aké som kedy čítala a preto sa tejto knihy neviem dočkať. Okrem toho bude mať prednosť a budem ju čítať hneď. Veď ju prečítam rýchlo...

Recenzie a ostatné príspevky:
Ak ma máte na Goodreads, tak ste si mohli všimnúť, že ja recenzie píšem hneď v daný deň, prípadne na druhý, ako knihu dočítam. Takže recenzie môžete očakávať na knihy, ktoré sú už spomenuté hore, snáď okrem Shakespeara. Taktiež sa zajtra objaví recenzia na Chamtivosť. Tento mesiac ma čaká niekoľko článkov... V prvom rade pravdepodobne v utorok Mesačná chvastačka, ďalej to budú nejaké tie meme ako On my wishlist, Waiting on Wednesday, možno I´m obsessed with a určite aj nejaké tie Top týždňa, ktorým vyplňujem dni, keď nemám vymyslené iné články. 
 
Súťaže:
Súťaž tu bude a hneď túto stredu, kedy sa môžete tešiť na veľkú súťaž. Blog totiž bude oslavovať prvý rok. Ani neviem, ako to mohlo újsť tak rýchlo, ale stalo sa :)

3 komentáre:

  1. Tak na recenzi na Chamtivost se těšim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na nové recenzie sa teším a aj na súťaž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teší ma,že si sa zapojila. Den co den, Scarlet a Búrku budem čítať aj ja, tak si potom porovnáme názory :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.