piatok 9. januára 2015

Ocenenie blogerov 2014

Možno si pamätáte z minulých rokov projekt Ocenenie blogerov. Nie, nerobila som ho ja. Každoročne ho poriada Madžgy. A viete čo? Tento rok som sa dala na spoluorganizáciu (neviem, čo ma to popadlo, no :D)

Od teraz až po 16.1 do polnoci môžete nominovať svoje obľúbené slovenské knižné blogy. Môžete nominovať maximálne päť blogov do každej kategórie a my potom spočítame hlasy.
Kategórie ostali rovnaké z minulých rokov:

(Samozrejme, že 2014, len ešte nemáme upravené tieto kategórie)
Ikonky vytvorila Luc

Držím všetkým palce. Či už blogerom - budúcim víťazom kategórií, alebo aj hlasujúcim, nech sa na nich usmeje šťastie. Pretože ani hlasujúci neodídu naprázdno. Už teraz máme sľúbené množstvo rôznych cien od všetkých možných vydavateľstiev či autoriek (a to ešte ani nemáme odpovede od všetkých, koho sme oslovili). Takže všetci máte šancu niečo vyhrať :) A že sa je rozhodne na čo tešiť! Akože naozaj moc

(Hlavne si nezabudnite poriadne prečítať pravidlá na začiatku formuláru!)

7 komentárov:

  1. Jeej v takom som sa ešte nezapojila :D bude veľmi narcistické napísať svoj blog v jednej kategórii? :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ver, že ja to viem pochopiť :D Tiež by som dávala seba :D

      Odstrániť
  2. Joj trebalo by nové kategórie ako: najzanedbanejší blog roka a tak :D To by som možno niečo vyhrala :D Ale idem teda zahlasovať za tých, čo si to zaslúžia...no verila by si, že som ešte nikdy nehlasovala ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to sa teším, že aj tento rok si dáte námahu s týmto pekným projektom. Určite sa zapojím a nominujem blogy, ktoré si to zaslúžia. :) Ak by ste potrebovali upraviť tie obrázky, môžem s nimi pomôcť. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.