streda 22. mája 2013

Waiting on wednesday 25


Waiting on Wednesday je týždenné meme, ktoré usporiadava Breaking the spine. Cieľom je predstaviť knižky, ktoré si chcete prečítať.

Príliš velké sousto (Meg Cabotová)
Mína Harperová si tentokrát ukousla skutečně příliš velké sousto. Její schopnosti předpovídat lidem, kdy a jakým způsobem zemřou, si povšimla Palatinská garda – vatikánský oddíl specializovaný na hon démonů – a zaměstnala ji ve své nové pobočce. Míniným přítelem byl až donedávna Lucien Antonescu, syn nechvalně známého Draculy. Nyní se snaží svého nového obdivovatele, lovce upírů Alarika Wulfa, přesvědčit, že upíry lze spasit, ale není to jednoduché, zejména když vyvstane strašlivá nová hrozba v podobě, která se vznáší nejen nad Palatinskou gardou, ale i nad Míninou rodinou a přáteli. Mína postupně odhaluje pravdu a přitom je podrobována zkouškám její oddanost přátelům a obnažovány její nejniternější pocity. Objevují se i nečekané nástrahy, kterým se téměř nedá odolat...

Nenásytnú som čítala už pred niekoľkými mesiacmi a som proste zvedavá na pokračovanie... :D

2 komentáre:

  1. Ešte som to nečítala, ktovie či sa k tomu aj dostanem, až tak ma to neláka 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja by som ju chcela, Nenásytná sa mi celkom páčila, je to taká paródia na upíriny a na pokračovanie som tiež veľmi zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.