pondelok 1. apríla 2013

Autorské šílenství 4


Meme z dieľne Wolf draven. Cielom je predstaviť autora, od ktorého mám dve až viac kníh. Toto meme budem na svoj blog dávať nepravideľne (predsa len, nemám doma kníhkupectvo). 
Takže po troch mesiacoch tu mám pre vás ďalší príspevok ;)


Naposledy som vám predstavila Harryho ako jednu zo svojich posadnutostí. Dnes sa idem venovať jednej zo svojich obľúbených spisovateliek, tamtadadááá (fanfáry) - J.K.Rowlingová. Je to spisovateľka, ktorá vo mne už ako cca. osemročnému dievčatku vznietila vášeň ku knihám. Nič som nečítala viacej krát, ako práve Harryho. Ten je moja srdcovka. Je jedno, že knihy sú už dopísané, Harry bude mojou súčasťou naveky. Je to značná časť môjho detstva. Je to vec, ktorá ma napadne keď spomínam na svoje detstvo. Veď kto už by len zabudol na Harryho strach, že mu klobúk povie, že napatrí do nijakej fakulty a že pôjde domov? Na jeho úžas, keď sa pred ním McGonagallová zmenila na mačku? 
A ako by to bolo, keby sme ho nemali doma (je to naša rodinná séria)? Veď by mi to už knižnica mohla aj darovať, čo by som ju vkuse mala len ja... :D
(Mimochodom, moja najobľúbenejšia kniha je sedmička - Dary smrti. A tá vaša?)

Napriek tomu ale, že patrí k mojim obľúbeným autorkám neviem, či si prečítam aj Prázdne miesto. Nejako zvlášť ma to nazaujalo. Ale možno si to raz predsa len požičiam z knižnice, keď moja zvedavosť bude už zo mňa pretekať. Tak jej bude veľa ;)

J.K.Rowlingová ďakujem!!! Bez teba by bolo moje detstvo neúplné!


1 komentár:

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.