streda 3. apríla 2013

Waiting on wednesday 19



Waiting on Wednesday je týždenné meme, ktoré usporiadava Breaking the Spine. Cieľom je predstaviť knižky, ktoré si chcete prečítať.

Škola noci 10 - Ukrytá (P.C. Cast + Kristin Cast)
Anotácia
Zoey konečne dosiahla, čo chcela: Neferetina pravá tvár je odhalená a Najvyššia rada už nie je na jej strane. Lenže zradná veľkňažka sa nevzdáva, stále robí všetko možné aj nemožné, aby v upírskom svete vyvolala chaos. Najprv stajne Školy noci spustoší záhadný požiar a vzápätí sa Neferet usiluje prehĺbiť nedôveru ľudí voči upírom.
Školu noci ohrozuje aj vnútorný chaos a nedôvera, preto sa Zoeina skupinka musí ešte väčšmi zomknúť. Ukáže sa však, že to nie je také jednoduché. Dvojčatá sa už skoro ani nerozprávajú a bývalý nepriateľ Kalona sa stal bojovníkom Školy noci. Možno mu veriť? Komu vlastne možno veriť?
Zoey má pocit, že ju opúšťa zdravý rozum. Naozaj sa stane to, čo videla cez jasnovidecký kameň? Je možné, aby sa jej Heath vrátil v inej podobe? Preto ju Aurox tak priťahuje, hoci vie, aký je nebezpečný? Má počúvnuť svoje inštinkty, alebo tým všetkých ohrozí? Môže vôbec jej prihoretý kŕdeľ zastaviť šírenie zla?

Nie, ešte ma to neprestalo baviť. Boli síce časy, kedy to bolo slabšie, ale tá osmička-devina boli opäť super ;) A teším sa na pokračovanie, aj keď to autorky naťahujú ako gacu :D

2 komentáre:

  1. To je normálne telenovela už 8D
    Čítala som len 1. diel, chystám sa na ďalšie, ale tak má to čas 8D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niečo také :) ale keby boli také všetky telenovely, tak by som bola ich veľká fanúšička :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.