štvrtok 18. apríla 2013

8 mojich najobľúbenejších hrdinov

Dnes jeden špeciálny článok. Predstavím vám tu svoju top osmičku mojich najobľúbenejších hrdinov. Obávam sa, že by som tu nemala veľmi čo písať, pretože všetci sú úplne úžasní (inak by sa tu neobjavili). Preto sa vyjadrím aj k im filmovým predstaviteľom  alebo čomukoľvek inému.




Damon Salvatore (Upírske denníky)
Damona milujem ako v seriály, tak aj v knihe. Okamžite sa stal mojou obľúbenou postavou. Pretože je úžasný a (priznajme si otvorene) neuveriteľne sexy. Okrem toho, popri Stefanovi by vypadal úžasne každý (mrzí ma, ak som teraz urazila nejakú Stefanovu faninku. Berte to s rezervou, je to len môj názor).
Každopádne to, že ho hrá Ian mu na šama nijako neuberá, práve naopak. Milujem ich oboch! :D




Tobias (Divergencia)
V knihe je absolútne dokonalý. Nebyť jeho, Divergencia má podstatne menej fanúšikov (teda skôr fanúšičiek). Theo James sa mi naňho absolútne nehodí, rozmýšlam, či ho nevybrali pomocou Ententičky pretože je podľa mňa minimum ľudí, ktorých predstavu Tobiasa spĺňa. Ehmm...






Pán Darcy (Pýcha a predsudok)
To aby tu nebola samá súčasná literatúra. Okrem toho si myslím, že Pýcha a predsudok nám stále majú čo dať.
Navyše milujem, keď sa chlapi v tých knihách zmenia. Respektíve, len ku hrdinkám. Ale to bohato stačí. Niežeby ich čitateľky nemilovali už odzačiatku... :D






Christian Grey (Fifty shades)
To už keď som pri tom menení :). Super bol aj v jednotke, ale v dvojke je absolútne super, úžasný, romantický (a že mi to vôbec nevadí) a zároveň stále ten istý maniak posadnutý kontrolou.







Miseag Mursa (Mariotovi dediči)
Teraz už menej známy. Zo slovenskej fantasy Mariotovi dediči. Koniec ma síce dorazil, ale on za to nemôže. Mimochodom, sériu odporúčam, jedna z najlepších, aké som kedy čítala!







Lukáš Masubo (Džinsový dennik)
Ďalší úžasný slovák. (Mimochodom, takto nejako si ho predstavujem. Fotka odtiaľto). Nedal sa odradiť, hoci Paula ho spočiatku odmietala. No ale ako pekne to dopadlo!







Dave (Punková princezná)
Ako sa vraví, do tretice všetko dobré a tu je posledý... nie úplne slovák, ale je zo slovenskej knižky, to sa ráta, nie?
Jeho som si objavila hneď. A takto nejako si ho predstavujem. (Fotka odtiaľto)







Loki Staad (Trylle)
Ak sa to raz bude filmovať, Alex je na tú rolu ako stvorený! Ak sa to raz sfilmuje, mám favorita ;)

3 komentáre:

  1. Tak Lokiho si takto nepredstavujem 8D Nieee, môj milovaný Alex 8D Ten mal byť Tobiasom!!!
    Ian je kus torty, ktorú by som najradšej zhltla na jeden šup!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Znám jenom Tobiase :'D Ale toho mám taky ráda:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.