pondelok 15. apríla 2013

Obálková vojna 18


Moje meme. V skratke ide o to, porovnať pár verzí obálok určitej knihy z rôznych krajín.
Obálka 3
Slovensko
Obálka 2

Paperback 1
Paperback 2
 Dnes to bude na mnou práve čítanú knihu. Môžem prezradiť, že tá kniha je úplne super, rovnako ako Dedička. 
Naša (a originál) obálka sú strašne krásne. Neviem čo k nim mám napísať, proste odo mňa na ne budete počuť samú chválu. Na druhej obálke sa mi páčia farby, ale nepríde mi, že by to bolo nejako moc spoločné. Tretia obálka je ešte oveľa horšia. Nemá hlavu ani pätu, celkovo je akási divná. A neidentifikovateľná. Papaerback mi príde taký abstraktný, ale páči sa mi zvolenie farieb. Obálka by bola úžasná, ale font sa mi tam nehodí. No a paperback 2 mi pripomína obálku nejakého zamilovaného románu. Našli sme sa, sme šťastní, juchú!

1. miesto - Slovensko
2. miesto - Paperback 1
3. miesto - Obálka 2
4. miesto - Paperback 2
5. miesto - Obálka 3

4 komentáre:

  1. Tá obálka 3 je hrozná, to čo má akože byť? Bože. Páči sa mi paperback 1 a tá naša :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si najprv myslela, že to je sneh 8D A potom som zistila, že to sú kvetinky tam 8D Rozhodne ale tá modrá je prekrásna a hneď mi to udrelo do očí, najkrajšia zo série pre mňa 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se nejvíc líbí Paperback 1 - jsem ujetá na tajemný a jednoduchý obálky ;)) jinak ostatní nejsou špatné, ale nevím, zda by mě někdy hodně oslovily :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá tretia vyzerá ako obálka na nejakú knihu o strige :) neviem prečo, ale dvojka sa mi podobá na červenú čiapočku, lenže v čiernom...naša a paperback sú nádherné a na poslednú mám rovnaký názor, ako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.