sobota 23. marca 2013

Štedrosť knižnice 3


K tomuto meme ma inšpiroval blog Knižní květy. Obrázok je odo mňa. Vzhľadom k tomu, že ja chodievam do knižnice dosť často a to hneď do dvoch. Moje momentálne úlovky sú takéto.

Nakoľko toho teraz moc ani v jednej knižnici nebolo, tak som si z každej zobrala len jednu knihu. Čo ale vôbec nevadí, keďže mám toho momentálne na čítanie viac než dosť.


Ešte som sa nerozhodla, či budem Mrazivé leto čítať, alebo si to radšej vypýtam ako recenzný výtlačok, pretože keď mám doma Pod krídlami motýľa, tak chcem peknú zbierku. Dedičky ma zaujali už dávnejšie, recenziu na ne však zrejme nenapíšem. A o čom sú?
Strhujúca kniha z prostredia anglickej smotánky. Sestry Tevellyanové sa stanú dedičkami slávnej voňavkárskej spoločnosti. Podľa matkinho závetu majú rok na to, aby strojnásobili zisky spoločnosti, inak firma pripadne ich adoptívnej sestre Jecce. Budú sa musieť poriadne obracať, aby krachujúcu firmu znova postavili na nohy.

4 komentáre:

  1. No neviem, mne sa Mrazivé leto nepáčilo. Ale tak prečítaj si to teraz a keď sa ti to zapáči, tak si ju vyžiadaj k recenzii :)
    Nebude ti vadiť, keď sa do tohto meme zapojím?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné, že nevadilo, veď prečo bz malo? :D

      Odstrániť
    2. Skvelé, tak sa pustím do príspevku :)

      Odstrániť
  2. Konečne nejaké meme s knižničnou tematikou! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.