nedeľa 31. marca 2013

Posuď knihu podľa obalu 17


Meme z dieľne Syki. Jeho úlohou je pridať anotáciu na hociakú knihu a pridať vlastný názor...

Noční lovci - Na pul cesty do hrobu (Jeaniene Frost)
Anotácia
Poloviční upírka Catherine Crawfieldová loví upíry s jediným cílem – pomstou. A přitom doufá, že jednou ze stvůr bez tlukoucího srdce bude její otec. Muž, který zničil život její matce. Dříve, než se jí to podaří, je ale zajata Bonesem, upířím lovcem odměn, a přinucena vstoupit do nerovného partnerství. Bones je ochoten Cat pomoci hledat otce, ale pouze pod podmínkou, že s ním začne trénovat.
Cat tedy souhlasí, aby ji přitažlivý noční stopař trénoval, dokud se jí bojové reflexy nezostří jako tesáky jejího trenéra. Ale dřív, než si Cat dokáže plně užít svých nově nabytých schopností drsné lovkyně démonů, jí i Bonesovi se vydá ve stopách skupina zabijáků. Nyní si Cat musí zvolit, na jakou stranu se přidá. A Bones ji přitahuje více než jakýkoli jiný muž s bijícím srdcem…

Môj názor
Knihu si chcem veľmi prečítať a teším sa na ňu. A teraz k obálke. Tá sa mi páči. Nenapíšem veľmi, pretože mi tam tak trochu prekáža tá modelka, ktorá mi silno pripomína Renée Zellweger (Bridgit Jonesová).  Keď si ale odmyslím modelku, je tá obálka úžasná. Ladí mi tam všetko do posledného detailu. Od fontu písma, až po dýku v modelkynej ruke. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.