streda 28. mája 2014

Knižná predpoveď - jún

 
Toto meme je výtvorom Catty.
A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Očividne sa k Harrymu tak skoro nedostanem. Ani k mojím požičaným Nočným lovcom 2 a 3 a Akadémii temna 3. Na čo sa ale vážne chystám, sú recenzáky Panika, Analfabetka, ktorá vedela počítať, Cress a Žiarenie. Taktiež kniha Buď silná 365 dní v roku od skvelej Demi Lovato. Ale to som už začala. 
 
Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Budem mať narodeniny a rada by som si zaobstarala zvyšné dva diely Pokrevních pout, taktiež recenzáky Proroctví a Potrhaná křídla. A uvidíme, akú ponuku bude mať Ikar. 
A aby som nezabudla, tak asi aj Hrej tajně.

Recenzie a ostatné príspevky:
Samozrejme, že recenzie na všetky prečítané knihy spomínané vyššie a tiež Pouta, ktoré mám teraz rozčítané, čaká ma bohatá Mesačná chvastačka, nová Hitparáda kníh, ďalšia/e Knižná spoveď či Top týždňa. A samozrejme ďalšie duely a súťaže v Mr. Perfect :)

Súťaže:
Aktuálne prebieha jedna vrámci Mr. Perfect a pokiaľ budete sledovať naše blogy, tak určite zachytíte aj nejaké ďalšie :)

1 komentár:

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.