štvrtok 8. decembra 2016

Mesačná chvastačka - november


A už je za nami aj november. Mám dojem, že týmto tempom budem mať za rok štyridsať, na krku hypotéku a deti. Čas neskutočne uteká a ja nič nestíham. Respektíve, keď čas aj mám, tak ho zabíjam inými vecami (ako posledné dve hodiny, čo som hľadala nové obálky a knihy, ktoré sa u nás chystajú miesto robenia prezentácie.)
Whatever, poďme radšej k novým knihám.

Prečítané knihy

Vodník (Bryce Moore)
Harry Potter a prekliate dieťa (J.K.Rowling)
Endlessly beautiful (Jamie McGuire)
If I was your girl (Meredith Russo)
Seriously... I´m kidding (Ellen DeGeneres)
Spánek (Haruki Murakami)
Kalona´s fall (P.C.Cast & Kristin Cast)

Kúpené knihy


Viete, ako by som nemala veľa nakupovať, lebo život na intráku (vlastne celkovo život) je drahý? Ehm. Ale bola som na Bibliotéke, odtiaľ som predsa nemohla odísť naprázdno, nie? Tam som si kúpila The Art of being normal a If I was your girl. To druhé som hneď prečítala a hoci to nesplnilo moje očakávania, bolo to fajn. No a Ugly love som našla na BWB asi za 4,5 eura, to som tam proste nemohla nechať! Potrebujem doplniť zbierku Colleen (a už mi chýba len Maybe someday).

Vyhrané knihy

Nič. 

Darované knihy


Túto knihu mi poslal vrámci môjho vianočného projektu samotný autor, z čoho som naozaj nadšená. Ešte som od neho nič nečítala, ale táto kniha vyzerá naozaj krásne, takže sa na ňu veľmi teším. 

Vymenené knihy

Nič. 

Recenzné výtlačky


O knihe Zlaté puto som nikdy predtým nepočula, ale stretla som na Bibliotéke s autorkou a tá mi ponúkla jej knihu. Z jej popisu znela zaujímavo, tak som si ju zobrala. Žiaľ, nepáčila sa mi. Takže na písanie recenzie sa vôbec neteším. (Bude už čoskoro.)
No a Magnus, uhm. Stala sa taká vec, že mi ho poslali na recenziu aj Albatros media, aj Pre školy. Takže musím domyslieť, čo s tým. Lebo teraz mám dva výtlačky doma. 

Všetky pokope 


**************************************************************************************************************


Vrámci projektu mi poslali podpísané záložky v novembri dve autorky - K.A. Tucker a Melissa Pearl. Ďalej tu mám podpísanú vstupenku z Bibliotéky Jozefom Banášom. Videla som ho tam stáť, nebolo tam veľa ľudí, tak som šla po podpis. Veď viete, aké na ne mám úchylku. 
No a konečne som si kúpila fazuľky každej chuti z HP. Jesť ich nebudem, ale hodia sa do mojej HP zbierky <3


No a posledným úlovkom je celá podpísaná séria Džínsového denníku. Jop, vážne som na Bibliotéku ťahala sedem kníh na podpísanie, ale stálo to za to. Milujem tú sériu a teraz ju mám už aj s podpismi. Keby chcete vidieť fotky aj ostatných, nájdete ich v mojom fb albume, kde mám všetky podpísané veci.

5 komentárov:

  1. If I was your girl má krásnu obálku. Už som o tej knihe počula predtým, ale až teraz som si prečítala o čom je a hneď som si ju aj pridala na Goodreads. Ach, takto tú kopu kníh nikdy nezdolám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa práveže moc nepáči, oveľa viac sa mi páči americký hardcover, kde je normálne transgender dievča.
      A to je v pohode, ani ja :D

      Odstrániť
    2. Ten obal je asi výstižnejší, ale mne sa na tomto tak veľmi páčia tie farby :D

      Odstrániť
  2. The Memory of Light - do teď jsem o té knize neslyšela, ale omrkla jsem ji a vypadá moc zajímavě! A hlavně ta obálka, ta je naprosto perfektní! Určitě se po té knize podívám. Což mi připomíná, že bych si od toho autora mohla konečně přečíst to Marcelo ve skutečném světě. Každopádně je super, že ti ji autor poslal, bez toho bych o ní určitě ještě nějakou dobu neslyšela. :)
    If I was your girl mě zaujalo a časem se na to chystám. :) Jen ten čas bych někde potřebovala sehnat. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som o nej tiež počula až od kamarátky, ale vyzerá výborne a obálka je úžasná. Ja som od neho ešte nič nečítala, ale na toto sa teším. :)
      Áno, čas by sa hodil aj mne :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.