sobota 3. mája 2014

Top týždňa - Knižné prekvapenia


Meme od Luu.



Táto kniha ma zaujala na prvý pohľad. Nikdy predtým som od Kinga nič nečítala, ale toto ma lákalo. Ale absolútne som nečakala, že to bude tak dokonalé.


Vypadalo to zaujímavo, povedala som si, že ak budem mať príležitosť si to prečítam a ak nie, nič sa nestane. Stalo by sa. Stalo sa to jednou z mojich najobľúbenejších sérii. Milujem ju.


Pamätám si, ako som pred takými dvoma rokmi obdivovala Divergenciu v knihkupectve a nevedela som, či si to chcem prečítať. Vravela som si, že možno raz. Ale napokon som sa do tej knihy zamilovala tak, ako väčšina :)


Od tejto knihy som veľa neočakávala. Vypadalo to dobre, ale to je všetko. Avšak kniha bol úžasná.


Ešte v časoch, keď sa mi často stávalo, že som nemala čo čítať (mám dojem, akoby to bolo ešte v inom živote). V Priore bola v zľave, tak som si na skúšku kúpila prvý diel... Na druhý diel som tam šla znovu a kúpila si aj dvojku :D 


Na tejto knihe ma zaujala predovšetkým obálka, nečakala som od nej veľa. Ale je to jedna z najlepších kníh minulého roka. Teraz potrebujem tú dvojku. 


Mňa táto kniha dlho nelákala. Vlastne až anotácia Scarlet ma presvedčila o tom, aby som dala sérii šancu. Paradoxne sa mi Cinder páčila viac.


K tomuto som sa tiež dostala ešte vtedy, keď som nemala toľko kníh a veľa som chodila do knižnice. Tam som to našla, povedala si, že to skúsim a zamilovala som si to. 


Priechod sa mi fakt nepáčil, ale dvojka bola prekvapivo vážne dobrá. 


Tiež prípad, že ma zaujala najmä obálka, ale čítalo sa to perfektne a kniha bola skvelá. A doteraz netuším, prečo sa mi až toľko páčila :D 


Túto knihu som pôvodne ani nechcela, ale akosi sa stalo, že mi ju Ikar predsa len poslal a mne sa kniha páčila. Teraz sa veľmi teším na Analfabetku :D


... A samozrejme kopu ďalších kníh :) Ale to by bolo naozaj na dlho :)

6 komentárov:

  1. Ah, Storočný starček :3 A včera mi konečne (po mesiaci a pol) dorazila Divergencia. Snáď to bude super. Teším sa! :3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Storočného starčeka mám doma, ale nejako ma to po pár stranách neoslovilo :/ možno časom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ono to akosi nesadne každému... Ale určite tomu ešte šancu dajn :)

      Odstrániť
  3. Říkám si, jestli mě někdy nějaká knížka vyloženě překvapila. I když... Jo, pár těch z povinný četby by se našlo. Těch, o kterejch jsem prostě nečekala, že se mi budou tolik líbit, když jsou přes sto let starý. =D Ale z toho soukromýho čtení... uvidíme. =D
    Upřímně spíš doufám, že se nestane, že by mě nepříjemně překvapila ta Etiketa a špionáž, díky tobě mám totiž dost velký očekávání... =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mne sa často stáva, že kniha síce vypadá dobre, ale veľa od nej nečakám. A potom bývam milo či nemilo prekvapená :)
      Etiketa a špionáž sa mi veľmi páčila, úprimne dúfam, že sa bude aj tebe :)

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.