nedeľa 1. marca 2015

Perfect couple 2015 - nominácie


Spolu s Madžgy prichádzame už s tretím spoločným projektom. Isto si pamätáte minuloročný Mr.Perfect, kde sme spolu hľadali toho najúžasnejšieho mužského hrdinu. Čo vyhral Will Harondale, ale nakoľko som sa k TID ešte nedostala, tak to nemôžem potvrdiť :D

Tento projekt bude fungovať na rovnakom princípe. Vďaka vašim nomináciam získame 32 párov z ktorých sa napokon jeden stane víťazom. Jednoduché.


Koho môžete nominovať? 
Nominovať môžete páriky, ktoré sú naozaj spolu (Ron a Hermiona), ale aj tie, ktoré spolu nikdy neboli (Snape a Lily). Netreba hľadieť na pohlavie či orientáciu, povedzme, že všetky postavy sú bisexuálne. Keby chcel niekto nominovať povedzme Draca a Harryho, tak kľudne môžte. Chceme zistiť obľúbený párik a ten sa vždy nemusí zhodovať s výmyslom autora :)
Samozrejme, že musia byť obaja z jednej knihy. Nie že si niekto zmyslí, že by tvorili skvelý párik Katniss a Tobias či Tris a Anabeth.
A tiež to majú byť postavy z kníh, ktoré vyšli u nás alebo v Čechách.
(A samozrejme môžete hlasovať za Aleca a Seregila z Nočných bežcov lebo to je môj najobľúbenejší knižný párik a sú to úplné zlatáčka... Čo mi pripomína, že by ste tých Bežcov mali fakt čítať :D)

Nominovať svoje obľúbené páriky môžete od dnes do nedele 8.3 :) Môžete ich nominovať maximálne 5.
Každý môže vyplniť formulár len raz.

3 komentáre:

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.