utorok 31. marca 2015

Mesačná chvastačka - marec


Tiež vám príde, že to letí strašne rýchlo? Veď ešte nedávno boli Vianoce! Každopádne, marec dopadol skvelo. Nestáva sa často, aby som mala viac prečítaných kníh než nových. Ale tento mesiac sa mi to podarilo :3

Prečítané knihy

Finding Cinderella (Colleen Hoover)
Temné dny (Andrea Cremerová)
Reštaurácia na konci vesmíru (Douglas Adams)
Život, vesmír a tak ďalej (Douglas Adams)
Harry Potter and the Chamber of secrets (J.K.Rowling)
Střepy času (Lynn Flewelling)

Kúpené knihy


Popravde... nemala som v pláne kupovať nič. Ale veci väčšinou nevychádzajú podľa predstáv, že. Šiesty diel Sukuby bol na Nejlevnejších knihách za... 44 centov/12kč! Áno, vidíte dobre, takže to bolo ako zadarmo, nemohla som to tam nechať! (Už je to zas v normálnej cene). A keďže som nechcela mať poštovné drahšie ako knihu, tak som k tomu pridala aj piaty diel a mám konečne komplet :D (Samozrejme, prečítanú len jednotku O:))
O Dead of Eve som nikdy nepočula. Ale našla som to na bazoši... úplne nové, skvelý stav, skvelé hodnotenie na GR, vypadalo to fakt dobre, podpísané... a za 2 eurá. No neberte to! 
No a na Boy meets boy som mala zálusk už dlhšiu dobu. Je to moja prvá objednávka z Better world books, stálo to okolo 5 eur a prišlo z Brazílie alebo odkiaľ :3 Je to môj najnovší prírastok, dorazil dnes. Akurát včas na chvastačku! :3 Len som čakala, že to bude hrubšie, veď to ani 200 strán nemá... tak na jedno popoludnie knižka. 

Vyhrané knihy

Tu nie je nič. Majú doraziť síce knihy od Slovartu ešte z ocenení, ale ešte neprišli, no. Tak snáď v budúcej chvastačke. 

Darované knihy


Prekvapivo je aj tu niečo. Adaptácia dorazila ako darček od Slovartu za citát, čo mám na prebale. No nie je to super? Spravia mi reklamu a ešte aj knihu dostanem :D Btw, knihu som aj hneď prečítala a recenziu už nájdete na blogu. 
Jednou nohou v hrobe je moja prvá kniha od Dominika Dána a dostala som ju od jednej slečny, ktorá mi povedala, že by som si mala od neho niečo prečítať, lebo je zvedavá, ako sa mi bude páčiť a že ona mi niečo pošle. Táto kniha ma zaujala podľa anotácie, takže som rada, že ju mám a teším sa na ňu :) (Btw, ak to čítaš, tak ešte raz ďakujem! :3)

Vymenené knihy


Hodvábnika som pôvodne nemala v pláne čítať. Volanie kukučky ma celkom sklamalo. Ale ako kniha vyšla a mnohí tvrdia, že je to lepšie ako Kukučka, tak som ju začala chcieť. Predsa len, je to Rowlingová, čo je dôvod, prečo tomu dávam ešte druhú šancu. Dúfam, že sa mi to bude páčiť viac :)
Nad čítaním Anny Kareniny som nejako nikdy nerozmýšľala, ale trocha klasiky ešte nikoho nezabila, no nie? :D 

Recenzné výtlačky


Marcové recenzáky sa niesli v znamení sérií. Viac-menej v koncoch sérií, pretože som ukončila hneď dve z mojich najobľúbenejších. Špačka mi poslalo Knihcentrum, Hádesov chrám Fragment a posledné dva diely Nočných bežcov kníhkupectvo Pre školy. Všetky tieto knihy mám už prečítané a všetky boli skvelé... čo je vlastne úspech vzhľadom k tomu, že Střípky času dorazili včera a predchádzajúce diely som čítala aj týždeň. Takže je tento článok vlastne miesto recenzie (tá bude zajtra asi) a na zvyšné tri už recenzie nájdete :) 

Všetky pokope


10 komentárov:

  1. Ty jsi za jeden měsíc přečetla 16 knih??? Tak to gratuluji, skvělý výkon! A od Levithana bych si vážně už měla něco přečíst...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale sú medzi tým dve kratunké novelky a tak... :D
      Ja som od neho zatiaľ čítala len Den co den, to mi prišlo také priemerné, tak uvidíme :D

      Odstrániť
  2. Páni, to je naozaj veľa kníh a vyzerajú skvele :D Hodvábnika som čítala, je super, Sukuba je taktiež výborná. Obdivujem ťa, že si stihla prečítať tak veľa, ja som prečítala iba osem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, jsi opravdu dobrá, já bych na tolik knih asi neměla čas. Ale určitě si pro mě velkým vzorem :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O.o Je divné byť niekoho vzorom :D Ale ďakujem, vážim si to :D

      Odstrániť
  4. Pekné kusky,Annu Karenninu si chcem prečitať a takisto Volanie Kukučky lebo Hodvabník ma zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne knihy, Kareninu si chcem už konečne prečítať, nejako sa k tomu neviem dohrabať :D
    A tíško závidím ten počet prečítaných kníh... Zdá sa, že s mojimi 5 som dosť pozadu :D ^^

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.