streda 9. júla 2014

Top týždňa - Podhodnotené knihy


Meme od Luu.
Ktoré knihy majú príšerne nízke hodnotenia ale podľa vás sú skvelé?

Tuto bolo pre mňa dosť náročné vyberať knihy, pretože ja som poväčšine opačný prípad - ostatným sa knihy páčia mne nie. Ale predsa len sa mi tu podarilo nájsť pár kníh. 



Túto knihu ľudia buď milujú, alebo nenávidia. Ja patrím do tej prvej kategórie. Nepýtajte sa ma prečo. Táto séria je strašne sladká a romantická, čo normálne fakt nemám rada, ale pri tejto sérií mi to vôbec, ale vôbec nevadí.


Väčšina ľudí považuje túto knihu za dosť nudnú a nezaujímavú. Ja som ju síce čítala ešte kedysi dávno, ale viem, že sa mi páčila. 


No dobre, Evitovky by sem patriť nemali, pretože majú dosť fanúšičiek. Avšak medzi blogerkami knihy Evity Urbaníkovej nie sú moc obľúbené. Tiež sú to knihy, ktoré som čítala už dávno, ale prečítala som od nej väčšinu kníh a páčili sa mi. Obzvlášť táto a Vzťahová níž.


Ja mám proste tieto knihy rada. Aspoň prvých 10 dielov. To, že ostatné nestoja za veľa som vravela už aspoň miliókrát. Ale tieto sa mi páčili. Väčšina ľudí videla najprv seriál a tieto dve veci porovnáva. Ono treba dve veci oddeliť, sú to úplne iné príbehy. Len s tým istým názvom. 


Ďalšia séria, ktorú som čítala ešte v čase, keď som nemala blog a nebola som až taký náročný čitateľ. Čoskoro sa však chystám na desinu a som zvedavá, či sa mi to bude ešte stále toľko páčiť. 

7 komentárov:

  1. Pád sa mi páčil, aj keď pokračovania mi už prišli menej zaujímavé. :)
    A Upírské denníky som čítala a sú super, len to vážne netreba porovnávať so seriálom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj najobľúbenejší diel je Vášeň.
      No práve. Keď to človek berie ako dva rozlišné príbehy, tak je to v pohode :D

      Odstrániť
  2. Pád i Označenou jsem si docela oblíbila, Upíří deníky mě teda vůbec neoslovily :D No, o Proroctví sester radši mluvit nebudu, a Stalo sa mi všetko jsem nečetla. Čili jako tak nějak trochu souhlasím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S pádem a školou noci souhlasím. To jsou opravdu zajímavé a originální knihy pro méně náročné čtenáře. Potom nesouhlasím s Upířími deníky. Já ty knihy nemám ráda ani jeden díl, ale vím, že spousta lidí ano. A zbytek knih jsem nečetla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednotka a dvojka sú slabšie, ale tie ďalšie až po desiatku sa mi páčili :)

      Odstrániť
  4. U mňa sa môj vkus pri knihách založením blogu nijako zásadne nezmenil. Knihy od Urbaníkovej sa mi nepáčili ani predtým, ani teraz. Ostatné som nečítala a ani ma nikdy nezaujali natoľko, aby som ich chcela čítať :) Ale určite by som aj ja našla niekoľko srdcoviek, ktoré ostatným čitateľom nesadli :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.