streda 30. júla 2014

Mesačná chvastačka - júl


Neskutočne rýchlo tie prázdniny utekajú. Ešte pred chvíľou som sa na ne tešila a zrazu už je polovica prázdnin fuč. Vážne ma to desí. Ale aj tak sa teším na 24.8, kedy sa konečne dočkám novej série Doctora Who. A 20.8. vychádza zas kniha Som rozohnená, na ktorú sa tiež neskutočne teším, takže to moju hrôzu z konca prázdnin trochu zmierňuje. Každopádne, júl je teda za nami a je tu čas na ďalšiu Chvastačku :)

Prečítané knihy

Akadémia temna 3 - Rozdelené duše (Gabriella Poole)


Kúpené knihy

Po veľkom míňaní minulý mesiac som si kúpila, respektíve objednávala len jednu knižku a tá ešte neprišla. Nie je to však prekvapivé, objednávala som v sobotu. Opäť z Book Depository :)

Vyhrané knihy



Tento mesiac sme mali v Martine zraz, baby nám prichystali kvíz a v ňom som vyhrala. Na Posla som zvedavá, doma mám aj Zlodejku kníh, ale k tej som sa tiež ešte nedostala. 
Ešte ho mám aj podpísaný od báb, čo na zraze boli. Len som si to potom nedomyslene hore pokazila, ale čo. 
A tiež som na nejakom blogu vyhrala záložky, ale tie ešte nedorazili. Bolo to presne v ten deň, kedy sa konal zraz a teda prvý krát v živote, kedy som v jeden deň vyhrala hneď dva krát :3

Darované knihy


Tretie oko a Cujo mi darovala na zraze Kika, ešte k narodeninám, ktoré som mala v júni. Obzvlášť Cujo vypadá dosť dobre. Snáď sa mi budú páčiť :) No a knihu Miluj ma ironicky mi darovala mamina kamarátka, keď som "nenápadne" poznamenala, že ju má dvojmo :D Tú knihu som už kedysi čítala a viem, že sa mi páčila. 

Vymenené knihy


Zase som si ich vymenila z Kikou. Viete, aká nabalená som šla z toho zrazu? Ja som jej dala Paniku a Demi Lovato a ešte čosi, ale už netuším čo :D Reviver vypadá vážne super, od Nesba som už čítala Spasiteľa, ktorý bol vážne úžasný, tak sa mi budú snáď páčiť aj tieto. Ale asi neplánujem dokupovať celú sériu Harryho Holea. Iba si ich chcem prečítať.

Recenzné výtlačky


Tento mesiac som sa vážne snažila ich brať minimum. Začala som však spolupracovať s iParkom, ktoré mi poslalo Belladonnu a Antibohyňu. Belladonna bola kniha, ktorú som chcela zo všetkých najviac, len som sa k nej nevedela skôr dostať a som neskutočne rada, že ju mám. Slza dorazila z Ikaru. Od nich mi má prísť ešte jedna júlová novinka a to Závisť od Wardovej, ktorá ale vyšla včera a mne dorazí... tipujem, že budúci týždeň. No a Hra o tróny je môj najnovší prírastok, z ktorého sa teším, lebo dorazila nečakane už dnes a vypadá fakt krásne. Len sa fakt bojím prekladu. Ale aj tak sa moc teším :)
Z týchto kníh mám prečítanú zatiaľ len Belladonnu, recenzia už je dávno na blogu, pretože ostatné mi prišli tento týždeň :)

Všetky knihy pokope



***

A ak sa chcete pozrieť a nevideli ste to včera na FB stránke, tak toto sa zrodilo s nudy. Ale že čítam slimačím tempom je detail. Tak trochu som sa pohrala s modrými knihami :)





A tu sú tie knihy pokope. Táto fotka na FB nebola.

24 komentárov:

  1. Cujo je skvělej, i když docela smutnej, alespon pro mě byl.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To jsou vážně skvělý kousky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné přírůstky :)
    Závidím vaši obálku ke Hře o trůny <3 . Dívala jsem se i na slovenskou ukázku - Jonovo příjmení vám nepřeložili ( to se dá celkem pochopit), ale z Winterfellu je Zimovřes ( nebo něco z vřesem :D). Já vím, že to tak více odpovídá originálnímu znění, ale prostě mi lépe zní náš český Zimohrad :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Tiež sa mi viac páči tá naša :D
      A váš Zimohrad je o moc lepší. Naše znie ako Zimovred :D

      Odstrániť
  4. Jo, máš těch knížek nějak podezřele málo. =D No, ehm, já mám co říkat, mně v červenci přibyla knížka snad jen jedna jediná. =D A ty modrý takhle uspořádaný vypadají vážně moc pěkně... =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že? :D Ale zas mi to nevadí, bohato stačí, aj,tak mám toho priveľa :D
      Ďakujem :)

      Odstrániť
  5. Koľko máš modrých kníh, to ani ja nemám toľko všetkých dokopy. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaale... Zas tak veľa ich nie je :D 39 som ich napočítala na tej fotke :D To len vypadá, že ich je veľa :D

      Odstrániť
  6. Reviver som si kúpila 8)
    Ja by som sa bála GoT ako recenzák 8D ale dúfam, že na buxe ho vyhrám 8D inak si to asi zatiaľ teda neplánujem prečítať´, ale som zvedavá, či to dočítaš 8D
    Slzu by som veľmi chcela, tá obálka je skvelá a námet sa mi páči.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak na to som fakt zvedavá a určite to chcem prečítať celé :D
      Hej, vypadá skvelo, moc sa na ňu teším :)

      Odstrániť
  7. Kedy to všetko stíhaš čítať? Mne sa v poslednej dobe vôbec nič nechce a mám dojem, že nestíham ani čítať a ani písať :D Je to na prd :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nestíham :D Už vyše týždňa čítam jednu knihu a nie som ešte ani na strane 300. Sa viac do toho nútim, než normálne čítam :D A ani to nepomáha :D

      Odstrániť
  8. Skvelé prírastky!:) Revivera by som si rada prečítala, aj Belladonu (keď sa dostanem k jednotke ofc:D). A som zvedavá, čo povieš na tú Hru o tróny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. MUSÍŠ si Jed zohnať! :D
      Ja tiež, hrozne sa jej bojím :D

      Odstrániť
  9. Tie modré knižky pokope vyzerajú tak krásne :) U Reviver-a sa mi strašne páči obálka, stále sa rozhodujem či sa pustiť do GoT v slovenskom jazyku alebo radšej ostanem pri češtine... dúfam, že tvoja budúca recenzia mi uľahčí výber :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super, super, super! Slzu závidím!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.