nedeľa 26. januára 2014

Týždeň v GIFoch alebo Týždeň ako na horskej dráhe...

A je čas na nový článok mojej obľúbenej rubriky. Minulý týždeň som to nerobila, nemala som veľa čo opisovať a zas komentovať každý diel každého seriálu, ktorý som videla (len z Torchwoodu som videla asi 10 dielov :D) sa mi nechcelo. Povedala som si, že to trochu obmedzím. Nie, nemyslím pozeranie :D 
Tak to tu tak trochu zhrniem. Vtedy sme písali polročnú z matiky, z ktorej som dostala štvorku napriek tomu, že som sa učila. Ale až tak ma to neštve, pretože ma pri písaní bolela hlava a bola som fakt unavená. A mala som okno. 


Ale na vysvedčení mám trojku, to je v pohode. To sa mi nestalo už tak od ôsmej triedy :D 


A tiež v ten týždeň už stihol skončiť Sherlock

A teraz pekne na tento týždeň. V pondelok chodievame do školy na štvrtú hodinu a končíme ôsmou. A čo nezbadáme na supľovačke? Posledné dve hodiny odpadli!


Ďalší diel Torchwoodu. Viete čo je vtipné? Že prvé štyri diely prvej série som pozerala dva mesiace a teraz som za týždeň a pol zvládla 11 (teraz je to už 12)


A keď som už pri tom, druhý krát som pozerala piatkový diel The wedding of River Song, ktorý je proste naprosto perfektný. A tentokrát čisto v angličtine. Viac menej som rozumela a čo nie, to som si domyslela alebo ešte pamätala.


Utorok máme miesto Kresby VYPku. Damn! Tá téma je teraz hrozná...


S kamarátkou sme sa bavili o Doctorovi a jeho blížiacej sa regenerácii a potom skonštatovala, že stojíme na zlom mieste, s ktorým sa spája všetko zlé, čo Moffat urobil. A kamarátka "Smutné miesto, poďme inde." Tak sme sa presunuli na lavičku. A kamarátka zas: "Smutná chodba, poďme inde." A potom. "Smutná škola, poďme inde... Smutný svet, poďme inde... Smutný život, poďme inde!" 



I need you, raggedy man! - Girl Who (still) waiting.


To aby ste chápali... v telke začala už posledná séria... Už len 16 dielov (pri písaní článku už len 13) do polročného čakania na ôsmu sériu. A 15 (12) dielov do Mattovej regenerácie...


Streda - ďalšie nultá. Potrebujem spať (a zas som vstala o štvrť hodinu neskôr než som mala, ale stihla som)


Keby som nepočúvala stále dookola The ballad of Russell and Julie, tak sa asi zbáznim. Alebo sa zbláznim z pesničky, ale to bude aspoň príjemné. Vážne, za nejaké tie tri týždne, čo to mám stiahnuté som to počúvala možno tak aj 100x. Veď už len v stredu cestou do školy som ju počúvala 4x. Po sebe. Už ju viem dávno naspamäť... Ale ja proste zbožňujem tie ich hlasy. A ich samozrejme.


Júúj, nemám nijakú štvorku na vysvedčení. Jedna mi hrozila, lebo som mala medzi 3-4 a bola som si istá, že mi dá tú štvorku, ale nedal. Zrazu bude vysvedčenie lepšie, než za posledné minimálne dva roky. 


Štvrtok bol strašne dlhý deň...


Konečne piatok. Ale aj ten sa hrozne vliekol... Tá školská časť, pravdaže.


A navyše aj snežilo. Ak sa to tak dá vôbec nazvať. Ale nemám rada sneh. Inokedy, než na Vianoce


Po dlhom čase som stretla kamarátku. Tak sme sa nasmiali, až nás všetko bolelo. A to pri tom pri totálnych kravinách. 


A v telke začal Sherlock. Slovenský dabing Sherlocka síce nič moc, ale John bol fajn. A hlavne... bol to Sherlock!!! Pekne prvá séria :3


Celý týždeň sa teším na víkend a zas ma v sobotu zobudí trieskaním nejaký sused zdola. Ešte pred deviatou. Zúrim. Nemôžu trieskať v normálnom čase? A vôbec, potom môžem ja trieskať čímsi večer alebo v noci... Aj tak sa mi spí o moc lepšie ráno... A keď ja vtedy nemôžem spať... No, povedzme, že ak tí dôchodci nezaspia večer, možno budú dlhšie spať ráno... Zas vražedné myšlienky.


Včera bolo na Qwertee úžasné tričko Sherlocka, to som proste nemohla nemať. Takže už je pekne objednané... 



A mám spoluprácu s Dominom. Som tak nadšená! 

10 komentárov:

  1. Neboj, se seriály to mám úplně stejně. :DD Sherlock, Sherlock, Sherlock. Ten je úžasný! :3 Gify zbožňuji :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Susedia sú hajzli!!! Mne v sobotu o 9tej začali hrať susedia na klavír, ma zobudili, takú som zanadávala a že "je 9 hodín do riti" a hneď prestali 8D a ešte keď iný susedia z dola začali o hodinu vŕtať tak to už som mohla okašľať celý spánok. Nemôžem sa dočkať dňa, keď budem bývať v rodinnom dome v krásnom tichom prostredí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No práve, tiež tam čosi robili, ešte pred deviatou, myslela som, že niekoho zabijem :D

      Odstrániť
  3. Takéto zhrnutie sa mi páči. Bože, a konečne vidím Sheldona smiať sa (normálne). Strašný šok...Sherlocka milujem- ale kto nie, že? :D (To asi ani nemalo zmysel dodávať...)
    K vysvečku gratulujem :) Je super, že si to vytiahla. Tiež by som si potrebovala pospať, ešteže je v pondelok voľno, inak by ma nemalo, čo držať pri živote.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozodne si musíš pozrieť všetky časti BBT :D
      Ja som to ani nevytiahla, to asi učiteľ mal dobrý deň. Ale nesťažujem sa :D
      A áno, pondelok bude moc fajn :D

      Odstrániť
    2. Ja som to mala rovnako s matikou. Priemerovo čistá trojka a on mi dal dva. Nechápem ako, ale som z toho celá happy :D A BBT som nevidela len najnovšiu sériu...

      Odstrániť
    3. Ja som mala v šiestej triede presne opačný problém... Človek by si myslel, že učiteľ matiky bude matiku ovládať...
      Musíš dohnať :D

      Odstrániť
  4. Jéééé...kokšo parádne som sa nasmiala a okrem iného aj navnadila na serouše...pekne ti ďakujem :3 Už asi viem ako dopadnú moje prázdniny...aj veľkonočné...aj polročné.... :) :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.