štvrtok 2. januára 2014

Knižná predpoveď - január


Toto meme je výtvorom Catty.

A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Tak. Tento mesiac ma čakajú recenzáky Moje sladké šestnáste storočie, Očarená nocou a Easy?. To sú knihy, ktoré mám už doma. Tiež dúfam, že dorazia grafické romány 1,2 Hra o trůny, Prekroč svůj stín a Pád anjelov. Plánujem tiež dočítať Lháře (ešte mi chýbajú dva diely) a od kamarátky by som si chcela požičať Hobita. Tiež by som sa rada posunula v knihe Teen idol.

Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Už som spomenula, aké recenzáky by mi mali prísť a ktoré si plánujem vypýtať a knihy si neplánujem kupovať žiadne. Jednak nie sú peniaze a jednak... videli ste tie úžasné tričká na stránke Qwetee? Tak to má prednosť :D (Už som tam videla aj úžasné tričko Doctora a Sherlocka... neznášam, keď som na mizine!). Čo znamená, že tento rok budem kupovať knihy minimálne. 

Recenzie a ostatné príspevky:
Okrem kníh, ktoré budem čítať budúci mesiac chystám recenziu na Lháře 1, ktorého mám už prečítaného a Lháře 2, ktorého práve čítam. Ďalej meme ako On my wishlist, pravidelný článok Hitparáda mesiaca a niekedy možno aj Top týždňa a Waiting on Wednesday. Rada by som tiež nafotila Kúzelnú knihovníčku.

Súťaže:
Tento mesiac nechystám žiadnu. Vlastne tak v dohľadnom čase bude súťažová prestávka...

2 komentáre:

  1. Koukám, nemáš toho v plánu právě málo... =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ale žeby som všetko postíhala... O tom vážne pochybujem :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.