piatok 31. januára 2014

Knižná predpoveď - február


Toto meme je výtvorom Catty.

A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
*Usilovne loví v pamäti* Na poličke zatiaľ čaká Carrie, ktorú mám z knižnice. Recenzáky zatiaľ neprišli žiadne, ku ktorým som sa ešte nedostala, ale mali by dojsť Pokrevní pouta 1,2, Sukuba 1, Beznádejná, Manželská pasca alebo Volanie kukučky. 

Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Momentálne si neplánujem kupovať nič, takže pokiaľ niečo nevyhrám tak si inak ako receznákmi poličky nerozšírim. Niežeby to bolo nutné, mám toho viac, než je vhodné :D 

Recenzie a ostatné príspevky:
Určite môžete očakávať recenziu na Pád anjelov, ktoré práve čítam (a fakt ma to nebaví), ďalej samozrejme Hitparádu mesiaca, nejaké tie meme a tak. Mesačnú chvastačku tentokrát vynechám (prvý krát v histórii blogu), pretože mi pribudli len dve knihy, tak sa mi to neoplatí. Spojím ju s budúcou, tam už čo-to bude. A tiež chystám svoj druhý Článok na tému... Pokiaľ ma sledujete na Facebooku, tak viete, o čo pôjde, ak nie... no, veď to uvidíte. A samozrejme nemôžem vynechať Týždeň v GIFoch.

Súťaže:
Nemám v pláne nijakú, ale ak sa to zmení, včas sa to dozviete :D 

6 komentárov:

  1. Teším sa na Týždeň v gifoch.. :D Teda... na ten sa teším stále :D A teším sa aj na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada, len neviem, či je niekedy na čo :D Občas mám rada, že preberám len seriály :D

      Odstrániť
    2. Som na tom podobne :D Sukubu mám rozčítanú, ale len na počítači, takže to ide pomaly. Kniha je kniha... :)

      Odstrániť
    3. To poznám :D mám rozčítanú jednu anglickú knihu už od júna a som len v tretine. Len preto, že to mám len v počítači, lebo inak to nie je ťažké :D A jedne recenzák, ktorý som mala ako e-knihu som čítala dva mesiace... :D Nemám rada e-knihy... alebo aspoň potrebujem čítačku :D

      Odstrániť
  2. Tak schválně, jestli to nekupování vydržíš!! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.