piatok 30. septembra 2016

Mesačná chvastačka - september


Chápete, že je už koniec septembra? Dokonca sa tak nejako stalo, že už mám za sebou tri dni na vysokej (keby si chcete prečítať, ako prebiehali, nájdete o nich vykecávačku TU.)
Čo sa týka kníh, pribudlo mi niekoľko úžasných kúskov, dokonca aj nejaké nečakané... 

Prečítané knihy

Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies (J.K.Rowling)
Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists (J.K.Rowling)
Illuminae (Amie Kaufman & Jay Kristoff)
Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide (J.K.Rowling)
Nádherná svadba (Jamie McGuire)
Baby z Brooklynu: Angie (Gemma Burgess)
The wild one (Gemma Burgess)
More happy than not (Adam Silvera)
Džínsový denník 6 (Zuzka Šulajová)

Kúpené knihy


More happy than not bola akosi neplánovaná kúpa. Teda chcela som si ju kúpiť raz, ale neplánovala som to teraz. Potom som ale videla rozhovor s autorom u Jesse the Reader a Adam je veľmi sympatický, takže som si povedala, že si to musím konečne prečítať a okamžite som to objednala. Navyše to má neskutočne krásnu obálku. 
Furthermore som mala predobjednané už od polovice augusta. Trvalo brutálne dlho, kým to konečne prišlo, ale dočkala som sa a už to čítam. Obe tieto knihy mám z Book depository.
Baška z Hopeless bookworm sa zbavovala nejakých kníh a tak u mňa skončilo Confess. Tú knihu som aj tak nutne potrebovala a bola za naozaj fajn cenu. 
No a Juliett Immortal a The Animals mám z Better world books. Obe som chcela už niekoľko rokov a nie a nie sa k ním dokopať. Keď som ich teda zbadala za tak skvelé ceny, neodolala som. Však The Animals som našla za necelých 5 eur, pričom nová stojí 30. No neberte to. 

Vyhrané knihy


Megan Crewe mala k vydaniu tejto knihy na FB viacero súťaží, tak som sa prvýkrát v živote zapojila do súťaže o nejaký ebook a tak nejako som... no, vyhrala. Na túto knihu som naozaj zvedavá, aj keď bohviekedy sa k nej dostanem. 

Darované knihy


Jedna pani sa na bazári nutne potrebovala zbaviť nejakých kníh, tak ich darovala a ja som tam našla Mužské interiéry a Raňajky u Tiffanyho. Matkina som čítala, keď som mala štrnásť a zrovna táto kniha sa mi páčila najviac, tak ma zaujíma, či sa mi bude páčiť aj teraz. No a Tiffany je klasika. Mala tam aj Parfum - príbeh vraha, ale ten som si žiaľ, všimla neskoro a niekto mi to uchmatol.
Pokiaľ sledujete moju FB stránku viete, že chystám vianočný projekt s autormi. V podstate ako Blogtour, len to bude iba na mojom blogu, týka sa to Vianoc na bude to roztiahnuté na celý advent. No a zopár autorov aj niečo posiela (o to budete potom súťažiť). Ja vždy pekne poprosím, či by niečo nevenovali aj mne. Anthony Ryan povedal, že pošle bookplates a tak som skoro dostala infarkt, keď som otvorila balíček a našla tam dve podpísané knihy, z toho jednu pre mňa. Vážne som to nečakala. Super awkward som čakala, ale aj tak ma to moc teší, lebo tá kniha vyzerá naozaj moc pekne a teším sa na ňu. 

Vymenené knihy

Tentokrát nič. 

Recenzné výtlačky


Obe tieto knihy mi poslalo internetové kníhkupectvo Pre školy. Denník mám už prečítaný a zrecenzovaný, Vykúpenie prišlo dnes. Veľmi sa na tú knihu teším, pretože jednotka bola úžasná. 

Všetky pokope 


**********************************************************************************************************************


Ako som spomenula, niektorí autori aj niečo pošlú. Zatiaľ poslali Cat Winters, Samantha Young, Jasinda Wilder, Wendy Higgins a Tammara Webber. Taktiež prišli záložky a bookplates od A.G. Howard, čo bolo ešte k rozhovoru s ňou a Peter V. Brett, od ktorého môžete získať bookplate TU.

6 komentárov:

  1. Pěkné přírůstky, zrovna tento týden jsem dočetla Confess a moc mě to bavilo, sice je pravda, že druhá část knihy mi už nepřišla tak čtivá jako ta první, ale přesto Colleen nezklamala, byl to takový její dobrý standard. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Confess sa veľmi teším, snáď sa k tomu čoskoro dostanem :)

      Odstrániť
  2. Na DD6 sa neskutočne teším,kniha by mi mala prísť o par dni.Sladké vykúpenie bolo fajn ale nespadla som z toho na zadok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa na to naozaj veľmi teším, pretože jednotka bola perfektná :3

      Odstrániť
  3. Opravdu krásná hromádka přírůstku, všechny si je hezky užij! Měj se krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.