štvrtok 7. januára 2016

Relax s pastelkami | Čarovné ornamenty

Vydavateľstvo - Slovart
Rok vydania - 2015
Väzba - paperback
Počet strán - 128


Vytvorte si jedinečnú kolekciu pôvabných ornamentov! Prebuďte v sebe kreativitu a oživte obrázky pestrými farbami! Stovky figurálnych aj abstraktných motívov v omaľovánkach potešia každého: jednoduchšie tvary sú určené začiatočníkom, jemné detaily pokročilým.








***

Keď sa rozšíril boom omaľovániek, zatúžila som po nich aj ja. Všetky vydavateľstvá zrazu začali produkovať množstvo rôznych druhov od výmyslu sveta. Rôzne ornamenty, kvety, príroda, či fanúšikovské motívy. Výber je obrovský a každý si vyberie.

Vraj antistresové, relaxačné omaľovánky pre dospelých. Na svoje si však prídu všetky vekové kategórie. Dá sa pri nich naozaj krásne zrelaxovať. Ja mávam často stavy, kedy sa mi nič nechce, nemám na nič náladu a omaľovánky sú na takú náladu správnou voľbou. Len pustím hudbu, spievam si a vyfarbujem. Taký relax určite odporúčam. 


Toto sú zatiaľ jediné obrázky, ktoré som dokončila.


Na týchto sa ešte pracuje.





Či ľutujem, že som si vybrala práve túto omaľovánku? Ani náhodou. Motívy to má zväčša krásne a niektoré bude výzva vyfarbiť. Samozrejme, že je tam aj pár obrázkov, ktoré ma až tak nezaujali, ale to sa stane. O moc horšie by to bolo, keby to bolo naopak. Takže ja sa nesťažujem a teším sa na ďalšie vyfarbovanie.
Rozhodne vám túto odporúčam. 


Za omaľovánky ďakujem vydavateľstvu Slovart
Vy si ju môžete objednať TU.

4 komentáre:

  1. Sú krásne :) aj ja by sommchcela ale obavam sa ze by som to zacala povazovat za stratu casu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Příjde mi to jako zajímavý nápad, ale už je v knihkupectvích na můj vkus trochu přeomalovánkováno. Já raději vybarvuji své vlastní patlanice, takže tento trend mě nejspíš obloukem mine. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa to baví. Nemusím byť nejako extra kreatívna a vytvárať obrázky sama. Iba si vyfarbujem :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.