utorok 26. augusta 2014

Top týždňa - Voľná téma


Meme od Luu

Dnes je voľná téma a ja som si povedala, že spravím TOP 10 seriálov. Aj tak ma nenapadala nijaká knižná téma, ktorá ešte nebola. A tu... vyberať mám rozhodne z čoho :3 Celý zoznam nájdete TU.

Môj úplne najobľúbenejší seriál. Absolútne ho zbožňujem (koniec-koncov nie je náhoda, že nová farba blogu je TARDIS blue). Fantastické spracovanie, úžasní herci... A konečne beží 8. séria :3


Najväčšia (a vlastne jediná) chyba, ktorú Sherlock má je to, že každá séria má len tri diely. A čakanie na novú sériu je vážne utrpenie. Napriek tomu určite neoľutujete pozeranie. 


Best sitcom ever! I love Sheldon :3


OUAT som začala pozerať asi pred vyše rokom a pol, kedy som si ho vážne zamilovala. Avšak niekedy ku koncu druhej série ma prestal baviť, tak som sa naň (pôvodne natrvalo vykašľala). Potom končila tretia séria, ja som videla ten koniec s Frozen, znova sa do toho pustila a zamilovala si to ešte viac :3


Prvý diel GoT som videla na trikrát. Prvýkrát som ho vypla po piatich, druhýkrát po desiatich minútach. Potom to dávali v telke a ja som si povedala, že dám tomu ešte jednu šancu, pretože keď je to také obľúbené, tak na tom niečo musí byť... Netrvalo dlho, kým ma to vážne chytilo. 


Tento seriál som videla asi pred dvoma rokmi a asi pred mesiacom som zistila, že som z druhej série videla len pár dielov. Tak sme si s rodičmi cez prázdniny pozreli obe série znovu. Ozzáka a Sašu mám vážne moc rada :)


Detektív, ktorý rieši zločin... nič výnimočné, že? Avšak tohoto hrá David Tennant, takže som to musela vidieť. A naozaj sa mi to páčilo, bolo to veľmi zaujímavé a až do konca som nemala šajnu, že kto je vrah.


Tento seriál som dlho považovala za taký priemerný. Videla som prvých osem dielov, potom som to prerušila, že nestíham. Tých zvyšných päť však bolo úplne mega a ja som fakt zvedavá na novú sériu :) 


Momentálne mám rozpozeranú druhú sériu a mám dojem, že je to čím ďalej, tým lepšie. Netuším, prečo som za celé prázdniny videla len desať dielov O.o Ale ja to dopozerám, kým začne nová séria. 
Aby som mohla ísť potom pekne aj na Flasha.


Uhm.. zatiaľ som videla len tri diely hanba mi, ale naozaj sa mi to páčilo. Takže netuším, prečo som sa ešte nepohla. Ale aj to bude :D 

14 komentárov:

  1. Ten Doctor Who je snáď všade a ja som nevidela ešte ani jednu časť. :D Popravde sa ani nechystám. :D Sherlocka, OUaT a Prvých 100 som si zamilovala a neviem sa dočkať, kedy vyjdú pokračovania. :) Tiež obľubujem Beauty & Beast, Chicago Fire, Chicago PD a seriál, ktorý som prvýkrát videla, keď som mala asi 7 rokov, Medicopter 117. :)
    Mimochodom, pekný článok. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tss... Mala by si to rozhodne napraviť. Doctor je absolútne... fantastic. Vážne!
      Tie zvyšné som nikdy nevidela a akosi mi to ani nechýba :D

      Odstrániť
  2. TBBT, GoT a Comeback!!! Jeeej :) :D ostatní jsem ještě nezačala sledovat (hanba mi též) :D Nápadité téma :) Jsem zvědavá co vymyslím já, až se doplahočím na konec tohohle meme :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja milujem seriály, u mňa to zas až také prekvapujúce nie je :D Ale do Doctora a Sherlocka by si sa mala pustiť )

      Odstrániť
  3. Nie mohla. To by si teda rozhodne mala!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa strašne teším na Flasha a na 3. sériu Arrow :) Bude to zaujímavé.
    GoT, tak tam som len na koonci 1. série.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Videla som Flasha prvý diel a naozaj moc sa naňho teším :)
      To dobehneš :D Do budúceho roka času dosť :D

      Odstrániť
  5. Doktor ♥ Prostě boží seriál, i když jsem an něj dlouho nekoukala. Asi zase začnu :D A TBT je taky moc dobrý a zábavný seriál. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Väčšinu z tvojho rebríčka zbožňujem (najlepší je Doctor, samozrejme :3). Prednedávnom som začala pozerať OUaT a tak ma to baví, že za pár dní som stihla celú sériu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tú tretiu stihla asi za týždeň aj čosi :D

      Odstrániť
  7. Nemusím říkat, na kterejch dvou se s tebou shoduju, viď? =D Ten zbytek jsem buď neviděla, nebo nepatří mezi moje nejoblíbenější, no. =D Ale já celkově nejsem zas tak seriálovej typ... =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že za jeden som zodpovedná :D
      Ale veľmi to nevidieť :D

      Odstrániť
  8. A čo Priatelia? To je najviac! Priatelia tam chýbajú! :D Inak seriály moc nepozerám. Akurát Doctor, Sherlock, The Big Beng Theory a Game of Thrones.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.