nedeľa 31. augusta 2014

Knižná predpoveď - september


Toto meme je výtvorom Catty.
A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Momentálna ma, čuduj sa svete, nečakajú na poličke žiadne recenzáky. Ale čoskoro dorazia, toho sa nebojím. Momentálne sa chystám na Tieň noci, ktorý mám požičaný a mohla by som prečítať aj ďalšie požičané knihy - Za facku a Percy Jackson - The demigod files. Ale tipujem, že recenzákov príde dosť, tak uvidím, ako postíham.

Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Pred pár dňami som si objednala Věk X - Šachovnice bohů, ktorá mi príde a asi si objednám z BD aj We were liars a Doctor Who: Magic of angels k meninám, ktoré budem mať. Niečo si objednám, ale ešte nie som úplne rozhodnutá. Možno Harryho Pottera 1, to by som si chcela prečítať v angličtine :3 Uvidíme.
Čo sa týka tých recenzákov, tak mi z Albatrosu príde Rozohnená, Škola dobra a zla a Príbeh dvoch storočí. A koncom mesiaca ešte asi Selekcia, Jen si troufni a Svůdne nebezpečí. Z iParku som si už pýtala Štěstí ve stínech. A Fragment vydáva tretích Bohov Olympu a to si tiež nemôžem nechať ujsť. No a Ikar... uvidíme, akú bude mať ponuku, pokiaľ sa však bude dať, tak chcem Zostaň so mnou. Rozhodne budem mať čo robiť.

Recenzie a ostatné príspevky:
Zajtra bude recenzia na Šťastnú sedmičku, ktorú dnes dočítam a ktorú vám odporúčam už teraz, pretože tá kniha je perfektná. Budú samozrejme aj recenzie na knihy, ktoré ešte len čítať budem. 
Z ostatných článkov bude Chystá sa..., Hitparáda kníh a po toľkom čase už posledné Top týždňa na tému Knihy, ktoré mi zmenili život. Možno bude nejaký ten TAG, Filmové tipy, Knižné série a tak. Uvidíme. 

Súťaže:
Veľmi silno zvažujem, že spravím nejakú súťaž v utorok, kedy sa začína škola *smutný povzdych, depresia*. Že nech je aspoň niečo pozitívne, na čo sa dá tešiť. Ale ešte som to poriadne nepremyslela, takže uvidíme :D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.