utorok 23. júla 2013

Tom týždňa - Knihy z odporúčania


Meme od Luu.

Tak tu bol tak trochu problém. Totižto, ja som väčšinou tá, čo iným hovorím, že si majú prečítať tú a tú knihu. Nakoniec ma ale predsa päť kníh napadlo.

Divergencia (Veronica Roth)
Prekvapenie, všakže? Divergenciu som brala do ruky v knihkupectve často, ale akosi som si nebola istá tou anotáciou. Nevedela som, či ma bude baviť. A potom som začala sledovať knižné blogy, zistila som, že deviatim ľuďom z desiatich sa kniha moc páčila a keďže som v tomto celkom ľahko ovplyvniteľná, hlavne keď som už predtým bola na vážkach, tak som si knihu proste prečítala. A som rada, lebo Divergenciu milujem.



Cicuškine zápisky (Olivia Olivieri)
Tak o tejto knihe som sa dozvedela z INka. Pamätáte ešte ten časopis, nie? No a tam jedna baba v tých svojich obľúbených veciach dala ako svoju obľúbenú knihu toto. A mňa to zaujalo. Potom som si to prečítala a nasmiala som sa ako už dávno nie. 






Motýlik (Sylvia Mozerová)
Tak túto knihu mi odporučila spolužiačka, čo je samo o sebe dosť čudné, lebo väčšina ľudí v mojej triede ani netuší, že niečo ako knihy existuje. 
Prekvapivo bola ale veľmi dobrá.







Loď mezi hvězdami (Beth Revisová)
Okej, tak to som ešte nečítala. Ale ani som to pôvodne nemala v pláne. Ale po všetkých tých pozitívnych hodnoteniach som to musela trochu prehodnotiť. Už ju mám na svojom wishliste.







Pod vraženou oblohou (Veronica Rossiová)
Tak toto je presne rovnaký prípad ako Vesmír. Teda, skoro. Prvé dva diely mám už totiž doma.

3 komentáre:

  1. Pod vražednou oblohou si musíš čo najskôr prečítať... Naozaj je to dobrá kniha (hlavne tie mená :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Loď medzi hviezdami má prenádhernú obálku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zdravím Vás, srdečne Vás pozývame na stránku www.magistra-historia.sk, kde nájdete, okrem iného, tiež tipy na dobré historické knihy a filmy. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.