štvrtok 18. júla 2013

Prázdninový knižný tag


Tento tag, rovnako ako Barvy kníh, ktoré som publikovala včera, má na svedomí Simona.

1. Čítaš cez prázdniny viac alebo menej, než cez rok?
Tak toto je komplikovaná otázka. Viem, ono to tak nevypadá, ale je. Myslím, že čítam tak približne rovnako. Hoci vždy pred prázdninami si poviem, že budem čítať veľa, lebo ono tých kníh mám fakt moc, ale mne sa väčšinou vôbec nechce, hlavne ak je také teplo.

2. Keď si vybavíš prázdniny, akú knihu si s nimi spojíš?
Jednoznačne celého Harryho Pottera. Niekoľko rokov som ho čítala úplne každé letné prázdniny a preto je to moja "prázdninová kniha".

3. Koľko kníh si schopná vziať si so sebou na dovolenku?
Tak to záleží od kopy vecí. Na ako dlho idem na tú dovolenku, čo za knihu práve čítam, aké hrubé sú tie, na ktoré sa chystám... 

4. Čítaš cez prázdniny nejaké povinné čítanie?
Hmm... ja ho nečítam ani cez školu, takže... :D 

5. Preferuješ klasické knihy (papierové), alebo e-knihy (elektronické)?
Papierové! Ja čítačku (zatiaľ) nemám (hoci Ježiško vie, že ju chcem) a na počítači knihy nerada čítam, lebo mňa vždy rozptyluje všetko naokolo. A to platí aj o filmoch. Minule som jeden jeden a pol hodinový film pozerala skoro štyri :D A tak si viem pretiahnuť aj knihy :D

6. Akú knihu by si rada videla sfilmovanú?
Momentálne čítam Chvíle před koncem, čo ma fakt chytilo, má to aj originálny nápad a tak... Z toho by bol dobrý film, ak by tvorcovia príliš neodbočili od predlohy.

7. Keby si mala možnosť prežiť deň s nejakou knižnou postavou, aká by to bola?
Damon Salvatore. Ešte keby ten z knihy vypadal úplne ako Ian Somerhalder, tak by to bolo úplne super :D Alebo potom s Harrym, to by bolo skvelé. 

8. Ktoré miesto z kníh by si rada navštívila?
Už sa cítim ako nejaká fanatyčka, keď idem už tretí krát v tomto tagu spomenúť Harryho Pottera, ale to je fuk, vyhráva Rokfort. Tam som vždy túžila ísť. Alebo by ešte nebola odveci Narnia. 

1 komentár:

  1. Chvíle před koncem je perfektná.:3 Aj film by bol super. Inak plne súhlasím s tým Rokfortom, prípadne Narniou, tiež by som sa tam rada pozrela.^^

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.