piatok 5. septembra 2014

Top týždňa - Knihy, ktoré mi zmenili život


Meme od Luu

Táák... po vyše roku je tu úplne posledný príspevok. Posledná téma. Niektoré témy boli vážne náročné. Pár som preskočila. Ale väčšina je na blogu :) 



Úplne prvá kniha, ktorá mi zmenila život je táto. Mala ju ešte mama. Je to kniha, pri ktorej som sa naučila ešte v škôlke písať. Síce tlačeným, ale predsa. Bola som Som šikovná :) 


Tak pri tejto knihe som sa pre zmenu naučila čítať :) Úplne sama :3


Nie je nijaké tajomstvo, že túto sériu absolútne zbožňujem. Keby mám počítať, v koľkých článkoch som ho už spomínala, tak sa nedopočítam. Každopádne, Harry bola moja úplne prvá "ozajstná knižka". V ktorej nebolo viac obrázkov ako textu. Alebo to proste nebola kniha vyslovene pre deti. 


Súmrak som čítala tak v dvanástich? Možno to nebola moja úplne prvá young adultka, nepamätám sa.  Ale bola to kniha, ktorá vo mne niečo zanechala a vďaka ktorej som chcela čítať ešte veľa takých kníh. 

4 komentáre:

  1. Poslední, gratuluji, žes to dotáhla do konce! :) Moc takových, kteří Top týdne začali a dokončili asi není :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Poslední dvě jsou pro mě taky hodně. I když teď Stmívání nemám ráda, jako malá jsem to zbožňovala a četla to i víckrát. :D Stejně tak i HP kterého miluji doteď a budu ho číst dětem. :) První dvě knihy neznám, ale určitě bych tam dala taky nějaké svoje dětské knihy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z Twilightu už nie som nadšená ani ja :D Ale kedysi som ho milovala :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.