piatok 30. októbra 2015

Mesačná chvastačka - október


Október bol strašne slabý mesiac, čo sa týka čítania. Prečítala som len šesť kníh a jednu mini poviedku. Akurát mi chýba už asi sto strán do konca piatych Bohov Olympu, tak snáď ich do zajtra dám, nech to nie je také úbohé :D 
Myseľ mi momentálne zamestnáva predovšetkým stužková, ktorá ma čaká už budúcu sobotu. Veľmi sa teším :3 

Prečítané knihy

Radek 2 (Katka Heřmanová)

Kúpené knihy


Tento mesiac som úplne na mizine a nebyť toho, že tieto krásky som si objednala ešte v septembri, nemala by som ich.
Ako jedna z mála mám (vraj) americkú verziu Carry on, o ktorej sa všetci sťažujú, aká je drahá. Momentálne stojí niečo cez 18 eur, mne sa ju nejakou šťastnou zhodou náhod podarilo predobjednať za necelých 10 eur. Bola vtedy úplne najlacnejšia, keď som objednávala :D Jop, tomu sa hovorí šťastie :D 
Changeless som objednala cez Better world books. Stav nie je najlepší, ale vyšla ma asi o polovicu lacnejšie ako nová.  No neberte to! Aspoň som si ju pridala k trojke. Ešte zohnať jednotku. 

Vyhrané knihy


Túto knihu som vyhrala ešte koncom augusta v jednej strašne jednoduchej súťaži na Facebooku u Sue. Doteraz nechápem, že som vyhrala, keď otázka bola naozaj jednoduchá a ja som ju našla po štyroch hodinách. No ale čo, nesťažujem sa. 
Od Melissy som ešte nič nečítala, túto knihu som na wishliste nemala, ale vyzerá fajn, tak možno príjemne prekvapí. Teda... keď sa k nej dostanem. 

Darované knihy 


Slovart si svojich milovaných blogerov híčka a mne poslal tieto dve úžasné krásky. Dám ti aj slnko teda nie je tak úplne darček. Ako ste minulý mesiac mohli vidieť, poslali mi knihu ešte pred vydaním na zrecenzovanie vytlačenú na A4. Tak mi po vydaní poslali hotový výtlačok :3 
Zakázanú lásku som čítala v originále, prišlo mi to priemerné, ale nakoľko má podobný poetický štýl ako Slnko, ktoré by ma pravdepodobne nebavilo zďaleka tak v originále, tak mi prišla slovenská verzia, ktorá je mimochodom naozaj nádherná naživo. Vraj že keď budem mať chuť, tak to prečítam. 
Prvý diel Land of stories je darček od Mary ešte k septembrovým meninám. Strašne sa na knižku teším. 

Vymenené knihy


Moře klidu je spolu s Changeless najnovším prírastkom, pretože prišiel dnes. Pôvodne som nemala v pláne čítať, ale vraj je super a občas mám chuť aj na takú knihu, takže sa teším.

Recenzné výtlačky


Tento mesiac mi pribudlo dokopy šesť recenzákov. Bohov Olympu a Džinsový denník 5 mi poslalo kníhkupectvo Pre školy. Denník mám už dávno prečítaný, Bohov zrovna čítam.
Po prečítaní Willa Greysona willa greysona ma začala zaujímať Aljaška a tak mi ju Slovart poslal. Dúfam, že sa mi bude páčiť aspoň toto. Nie ako Hviezdy a Mestá. Som na ňu fakt zvedavá.
Všetky skvelé miesta som si vypýtala z Ikaru a hoci vyzerá skvelo, ešte som sa k nej nedostala. 
Ani k knihe Mezi dvěma světy, ktorá vyzerá takisto zaujímavo. A fakt dúfam, že bude lepšia ako Škaredí, ktorých som ani nedočítala. Každopádne, túto knihu mi spolu so Zakázanou hrou poslalo Albatros media. Len Zakázanú hru už nemám, vymenila som ju za Moře klidu :D 

Všetky pokope

4 komentáre:

  1. Radek 2? :O Já chci taky! :3
    Btw, dobře jsi udělala, když jsi vyměnila Moře klidu za Zakázanou hru... tyhle dvě knihy se nedají vůbec srovnávat. :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bol len e-book. Ešte pravdepodobne chvíľu potrvá, kým sa k tomu dostane verejnosť :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.