piatok 31. júla 2015

Mesačná chvastačka - júl


Prvý mesiac prázdnin je za nami :/ Tento mesiac som čítala minimálne. Mrzí ma to, lebo som doma a mohla som zmenšiť počet neprečítaných kníh. Ale skrátka sa mi nechcelo. A pred desiatimi dňami som začala pozerať Glee, tak už závisláčim v polke tretej série. Nie, vôbec nepočúvam Glee radio pri písaní tohoto článku.

Prečítané knihy

The Heir (Kiera Cass)
The Queen (Kiera Cass)
re-reading: Radek (Katka Heřmanová)
Útok titánů (Hadžime Isajama)

Kúpené knihy


Minulý mesiac sa mi pokazil notebook a ja som si povedala, že budem šetriť. Hmm... miesto toho mám asi najväčší počet kúpených kníh. Prekliate zľavy. A to dve knihy ešte neprišli O:)
Odpusť mi, Leonard Peacock som si chcela prečítať už dlho a keď som to videla v Panta Rhei za 5 eur, neodolala som.
Miseducation of Cameron post som objednala z Thrift books, čo bola moja prvá objednávaka odtiaľ. Napriek príšerne drahému poštovnému ma hardcover stál menej, než paperback na BD. Takže som neodolala. Strašne moc sa na tú knihu teším :3
Babičku som si kúpila na zraze od Nathaly, Manfieldský park som našla na bazári, takže už mi od Austenovej chýbajú len tie dve poviedkové. 
Náhodou som objavila aj Annu zo zeleného domu v angličtine, čo je môj úlovok tohoto mesiaca, pretože... dotyčná ju predávala za 50 centov! No neberte to! Milujem tú knihu <3
Útok titánů je ďalší náhodný prírastok z FB bazáru (vlastne väčšina. Prekliaty FB. A bazáre!). To anime som si zamilovala a tejto mange som neodolala. Ešte zohnať ďalšie tri.
No a ako posledné tu mám 4 knihy od Pratchetta. Včera to ponúkali na bazári (kým som sa k tomu dostala, ostali už len tieto 4, no ale nevadí). Náhodou to ponúkal pán z trenčinaského antikvariátu, tak som si to rovno aj vyzdvihla. Za tie 4 som platila 12 eur, No neberte to! Dámy a pánové sú síce na boku niečim obliaté, no ale nevadí.

Vyhrané knihy


Evelin poriadala v Nových Zámkoch takú blogerskú stanovačku, ktorú som si maximálne užila a v súťaži som tam vyhrala Bridget. Síce som ju už čítala, ale možno sa tak dotrepem k ďalším dielom.

Darované knihy

Tentokrát nič.

Vymenené knihy


Na zraze v Martine som okrem Babičky zinkasovala aj Belladonnu. Tú knihu som už mala, ale v slovenčine, zatiaľ čo zvyšok série mám v češtine, tak som sa s Naty dohodla, že si vypýta českú verziu a vymeníme. A ja mám konečne pekne kompletnú sériu v češtine.
Tetovaného som chcela už dlho a podarilo sa mi ho vymeniť s Ľubošom. Tak snáď sa mi bude páčiť viac než jemu.

Recenzné výtlačky


Tentokrát sú len tri (a ja som čítala zatiaľ jeden).
Antropologiu mi poslalo kníhkupectvo Pre školy. Recenziu na túto knihu nájdete už nájdete na blogu a keď už som si neužila jej čítanie, tak som si užila aspoň recenzovanie. 
Klukov mi poslalo Albatros media, prečítala som zatiaľ 30 strán a pokiaľ sa to bude niesť aj naďalej v takom duchu, tak to bude ďalšia negatívna recenzia.
Galgada mi poslal autor a vyzerá to dobre, takže som na to naozaj zvedavá.

Všetky pokope


Podpísané záložky


Nie, naozaj neľutujem, že som sa do toho blogtour pustila. Autori posielajú záložky mne aj kamarátkam blogerkám a keď si pekne povymieňame, mám takúto peknú zbierku za jeden mesiac. 
Mám tu Toma Roba Smitha (toho som vyhrala u Rachel Roo), Kareliu Stetz-Waters, Mariu V. Snyder, Michelle Madow, MercyKate Connoly, Tammaru Webber (poslali autorky :3), tri od Alessandy R. Torre (s venovaním :3), Heather Demetrios a Kristu a Beccu Ritchie mi dala Maggie, Wendy Higgins a Michelle Warren mi dala Mara, Liz Coley mám od Naty a Janu Šulkovú a Jasindu Wilder od Kiky :3

4 komentáre:

  1. Deset přečtených knih je málo? :D Já přečetla jen čtyři :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenže 4 z nich sú tak na hodinku, ani to nie :D Stále som sa flákala a nečítala :D

      Odstrániť
  2. Skvelé prírastky a aj tie knižné drobnosti.:)
    Inak, "hardcover stál menej, než paperback"? Wau, to aby som sa na tú stránku pozrela.:D
    Som zvedavá, aká bude teda nakoniec tá recenzia na Klukov, mne sa kniha celkom páčila, ale zase úplne wau to nebolo.:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Než paperback na BD. Ale poštovné bolo strašné :D
      Mám to tu, ale kým sa k tomu dostanem...

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.