streda 2. marca 2016

Mesačná chvastačka - február


Prečítané knihy

F*ck love (Tarryn Fisher)
Stinger (Mia Sheridan)
Harry Potter: Prequel (J.K.Rowling)
Čarodejník z krajiny OZ (L. Frank Baum)
Korene hriechu (Marja Holecyová)
Steel scars (Victoria Aveyard)

Kúpené knihy


Ja viem, ja viem, zas sa mi tu toho nahromadilo. Väčšina je však ešte v januári objednávaná. Teraz už šetrím na tetovanie. (Idem v júni, na narodeniny a fakt sa teším :3).
Sériu Tamir som zháňala už vyše roka a všade okrem Fantom printu je výpredaná. Lenže vždy ma odrádzala vysoké poštovné na Slovensko. Teraz som už poprosila kamarátku, ktorá študuje v Brne a tá mi ich objednala. Fantom print mal totiž zľavy a trojka bola za krásnych 50 alebo 60 korún a dokopy ma to vyšlo len 10 eur niečo. Takže yay! 
Soulless a Timeless konečne doplnili na Better world books za nejakých 5 eur a tak už mám celú sériu. 
Golden boy je tiež z BWB, kde bol hardcover za úžasnú cenu a navyše vyzerá ako úplne nový. Je to jedna z najkrajších kníh, čo vlastním, pretože naživo je dokonalá. (Tak snáď aj obsah bude :3)
Dočkala som sa Glass sword! Objednala som síce iné vydanie, ale potom mi prišiel mail, že to nemajú a pošlú hardcover bez toho, aby som musela doplácať :3 Síce mi absolútne neladí s jednotkou a novely, ale rozhodne sa nesťažujem, je nádherný. 
A konečne som zohnala Klub bitkárov na bazári tuším že za 4 eurá. Tú potrebujem na príjmačky a už mi chýba len Pocit konca. 

Vyhrané knihy


Nie je to síce kniha, ale to je detail. Na instagrame Victoria Aveyard zdieľala súťaž, ktorú vyhlásilo vydavateľstvo, ktoré vydáva Red queen, že im stačí poslať doklad o predobjednávke a 400 ľudí dostane túto úžasnú tašku. Ako vidíte, mala som šťastie a je naozaj nádherná (aj keď to asi nevidíte cez to pokrčenie :D) 

Darované knihy


Snow like ashes je môj posledný vianočný darček, ktorý som dostala hneď na začiatku februára od Maggie. Ja viem, ja viem, tá kniha vyzerá dokonalo. 
Noční směnu som dostala ako bonus k nákupu vo Fantom printu, ale tá kniha ma akosi vôbec neláka, takže ak ju niekto chcete, predávam.

Vymenené knihy


Toto bola výmena s Ellie, s ktorou sme si aj boli pekne sadnúť na kávu. Akože, býva vo vedľajšom meste a stretli sme sa druhýkrát :D 
Krásnu katastrofu som doma už kedysi mala, ale akosi som ju dala preč, lebo som už neplánovala čítať ďalšie diely, ale potom som spontánne čítala Sladké zabudnutie a rozmyslela si to. A už mi chýba len Svadba. 

Recenzné výtlačky


Priznávam, že je ich viac, než som chcela a dúfala a tak nemám ešte ani jeden z nich prečítaný. Každopádne, Petra Pana, Lirael a Kostlivca mi poslal Slovart.
Invázia do Tearlingu a Nezabíjajte vtáčika dorazili z Ikar.
Keby sa vám zdalo, že ich nie je tak veľa, tak musím spomenúť, že nemám prečítanú ešte ani Kráľovnú z Tearlingu a Sabriel. Len ich mám doma celé veky. 

Všetky pokope


***********************************************************************************************************************


No a nakoľko začal nový Blogtour, mne sa zas rozširuje zbierka. Tento mesiac mi pribudli podpisy od Rominy Russel, Anne Blankman, Pauly Stokes, Elizabeth Wein, Elle Kennedy, Katie McGarry a Alwyn Hamilton. 

8 komentárov:

  1. Moc ti závidím Královnu Tearlingu 2, protože na tu se moc těším, jednička byla super:). No a Jiskra v popelu, prima. A taška♥, gratuluji. Ale jinak bych si asi nevybrala.
    Pěkné počteníčko (začni královnou!:D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jiskru v popelu tu ani nemám :D
      A momentálne ma plne zamestnáva After :D

      Odstrániť
  2. Máš napsáno, že jsi četla knížku "Harry Potter: Prequel" od JKR... Co to vůbec je? Vůbec nic mi to neříká. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani 4 stránková poviedka o Jamesovi a Siriusovi :D

      Odstrániť
  3. A já si říkala, že toho mám za únor nějak hodně, ale proti tobě jsem se svejma osmi knížkama docela břídil... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta taška je boží! A ty jo, to je pěkná kopa knih! Já chci taky! (jen to místo na ně už není, ach jo :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám novú poličku. Tak tak na tento mesiac mi to ešte vyjde :D
      A ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.