piatok 29. mája 2015

Mesačná chvastačka - máj


Tento týždeň bol strašný. Dnešok bol strašný. A ja som tak vyčerpaná, že sa mi ani pohnúť nechce. Takže si ušetrím nejaké siahodlhé úvody a ideme na to...

Prečítané knihy

Kto chytá v žite (J.D.Salinger) 

Kúpené knihy

Viete čo? Tento mesiac som ako dobré dievčatko šetrila. Minimálne na knihách :D

Vyhrané knihy


Áno, Maťka aj niečo vyhrala. Ešte v apríli sa mi na Gorile podarilo vyhrať 10 eurovú poukážku, ktorú som využila na Simona. A bola to skvelá investícia, tá kniha je dokonalá :3 A ja som ju mala skoro zdarma :3 (Akurát poštovné som si doplácala, aj to nie celé :D)

Darované knihy


Řekni vlkům, že jsem doma mi poslala samotná autorka aj s podpisom a venovaním. Z čoho som neskutočne nadšená, lebo kniha je skvelá :3
Literatúru mi dnes doniesol kamarát, ktorý minulý týždeň (úspešne) zmaturoval a tak mi daroval všetky materiály, z ktorých sa učil (nakoľko to už o rok čaká mňa. Je toho desivo veľa) vrátane tejto knižky. 

Vymenené knihy


Neviem presne, čo to má byť, ale je to nejaká ďalšia gay kniha :D 

Recenzné výtlačky


Nech sa snažím akokoľvek, tých sa mi tu vždy namnoží najviac :D Železnú skúšku a Šváby mi poslal Ikar. Prekvapivé je, že Šváby došli až teraz v pondelok, keď vyšli už koncom apríla a Ikar zvykne knihy posielať hneď po vydaní. Už som toto ani nečakala. 
Rubínový kruh a Punkovú princenznú mi poslalo Pre školy. Obe sú posledné diely sérií. 
Zvyšné tri kúsky poslal Slovart. Popravde som si pýtala len Sherlocka, ale tak nevadí. Tie dve zvyšné mi veľa času nezabrali. 
Prečítané a zrecenzované sú už Princezná a knihy od Slovartu :) Na ostatné si musíte ešte počkať.
Tento mesiac som tiež nadviazala spoluprácu s Audiotékou, kde som si rovno vybrala Už je tady zas. Zrovna dnes som to dopočúvala, ale miesto recenzie píšem túto Chvastačku.

Knihy pokope


************************************************************************************


Mala som tiež takú "jednorazovú" spoluprácu so Shirtinatorom, kde som využila blogerskú akciu a vytvorila si toto úžasné tričko :3


A táto kráska pribudla do našej rodinnej knižnice :3

10 komentárov:

  1. Železnú skúšku mám doma, ale ešte som ju nestihla prečítať, som na ňu zvedavá :D Inak sú to pekné knihy, nečítala som žiadnu zo spomínaných kníh, ale o niektorých som počula :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherná kopa, ale to je u teba vždy, potvora :) Inak, môžem sa spýtať, od Ikaru ti chodí zoznam na recenzovanie a ty si z neho niečo vyberieš, alebo ti pošlú to, čo oni potrebujú zrecenzovať? No a divila som sa, keď som u teba videla recenziu na Girl Online, nešlo mi do hlavy, prečo si po nej siahla práve ty... už mi to je jasné :) A na maturu sa láskavo začni pripravovať už v septembri, aby sme mohli budúci rok na ten Svet knihy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ikar posiela vždy na začiatku mesiaca zoznam noviniek, čo v daný mesiac vyjdu a my si môžeme z nich vybrať max. 2 :D
      No... ako sa poznám, ja si budem stále vravieť, že mám ešte kopu času a pred maturitou budem panikárť, že nič neviem :D
      Ale inak ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Koukám, že květen byl bohatý všude. :) Pěkné knihy a těším se na tvou recenzi na Už je tady zas, četla jsem ji, tak jsem zvědavá, jak se vyvedla audiokniha. :)

    hrbitov-meho-ja.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som chcela dať dnes (vlastne už včera), ale dostalo sa mi do toho niečo iné a ja som dostala nápad spraviť niečo iné. Takže snáď... zajtra? Ale páčilo sa mi to :)
      Ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.