štvrtok 2. apríla 2015

Knižná predpoveď - apríl


Toto meme je výtvorom Catty.
A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.


Predpoveď som tento rok ešte nerobila a myslela som, že som s týmto meme úplne sekla. Chápete, obmedzila som recenzáky a zrazu som mala čas čítať knihy, ktoré som nemala dopredu naplánované... Ale teraz sa toho zjavilo celkom dosť, takže...



Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Môžete byť na mňa hrdí, momentálne nemám recenzáky žiadne. Zatiaľ. Veď oni sa ešte nazbierajú. Rada by som však prečítala čo najviac dielov Harryho Pottera v angličtine, ešte ma čakajú štyri. A mohla by som sa dostať ku knihe Jednou nohou v hrobe.

Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Ako som spomínala, tie recenzáky pribudnú... Škola dobra a zla 2, Jablečný koláč nadejě, Akadémia temna 4, Nejkrásnější, Tŕňový princ... a Šváby, ale to vychádza až na konci mesiaca a tak predpokladám, že sa toho dočkám až začiatkom mája. 
Dúfam, že už prídu aj vyhraní Americkí bohovia a V jednej osobe... a viac mi momentálne nenapadá. Kupovať neplánujem nič, ale to väčšinou neplánujem. To sa proste stane.

Recenzie a ostatné príspevky:
Čoskoro sa dočkáte druhého kola Perfect couple 2015, už sa nám finálová 32 zriedila na polovicu. Ďalej bude Chystá sa..., Hitparáda mesiaca, nejaká tá Hrejivá výzva a samozrejme recenzie. Na Harryho nie, ale na tie ostatné by mohli byť :) 

Súťaže:
Tento mesiac súťaž prekvapivo bude. Knihy mám už sľúbené a určite stoja za to. Viac neprezradím... 

2 komentáre:

  1. "Kupovať neplánujem nič, ale to väčšinou neplánujem. To sa proste stane."
    ...tak smutná a pravdivá veta... veľa z nás si povie: STOP! Už žiadna kniha.
    A zrazu o týždeň si idem domov s novými knižkami :D :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A moje obľúbené... ,,Nemôžem si nič kúpiť, šetrím... Wow, zľavy!" :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.