sobota 30. apríla 2016

Mesačná chvastačka - apríl


Za mesiac maturujem! Mesiac. Kriste, uteká to tak rýchlo! Samozrejme, nič neviem. Porazí ma. Nemôžem sa nejako premiestniť do budúcnosti, keď to už bude za mnou? Stačí mi aj takto o mesiac. 
Čo sa týka čítania, prečítala som TRI (a pol) knihy, čo je úplná katastrofa. A najsmutnejšie na tom je to, že po minulom mesiaci je to pokrok. 
A čo robím, keď nečítam ani sa neučím? Nič užitočné. Polovicu mesiaca som presmrkala a zabila som príšerné množstvo času na Youtube, lebo som začala pozerať rôzne show. Jamesa Cordena, Ellen, Jimmyho Fallona, Kimmela... Veď viete. 
A tiež mi začali praktické maturity. Nič moc.

Prečítané knihy
My ostatní tu len tak žijeme (Patrick Ness)
Tahle píseň ti změní život (Leila Sales)

Kúpené knihy


Viete ako som hovorila o šetrení (v podstate tak každý mesiac?). Hoci sa to nezdá, tento mesiac som naozaj šetrila. Túto sériu som totiž kúpila za 5 EUR! Celú. Našla som to na bazáre a isto chápete, prečo som to tam nemohla nechať, aj keď mám sériu v slovenčine. Je to taká srdcovka a stála 5 eur. Stále tomu ťažko verím.
Vidíte, skvelá investícia. 

Vyhrané knihy


Jop, tentokrát som mala šťastie, hoci som nevyhrala žiadnu knihu.
HP prívesky a tie absolútne úžasné záložky, ktoré prišli ako prekvapenie som vyhrala na Facebooku u Cukrblik.
No a to parádne GoT tričko som vyhrala na Facebooku nejakej xy stránky (fakt sa mi to nechce teraz hľadať, sorry.) Tú súťaž som objavila náhodou, zapojila sa, zabudla na to a potom mi len prišlo, že som vyhrala. Bola som úplne happy, lebo chápete, je to GoT (konečne nová séria! <3) a GoT tričko som ešte nemala. Je fakt super.
Ospravedlňujem sa za kvalitu fotky a pohľad na moje ponožky, ale zabudla som to znova odfotiť a tričko bolo počas fotenia Chvastačky v pračke. (A tiež som bola lenivá otvoriť Photoshop a vystrihnúť ponožky.)





Darované knihy


Omaľovánky Alice v krajine zázrakov mi poslal Slovart. Sú naozaj nádherné.
No a potom tu mám podpis od Meg Cabot, čo je asi najväčšia pýcha mojej podpisovej zbierky. Poslala mi ho Ells, za čo som jej brutálne vďačná, pretože knihy Meg som mala kedysi veľmi, veľmi rada a čítala som všetky, čo mali v knižnici.

Vymenené knihy


Pasca vlastne nie je moja kniha. Vymenila som ju pre tatina, ktorému sa jednotka páčila a narozdiel odo mňa ho zaujímalo aj pokračovanie.
Lock & Mori už moje je a hoci netuším, kedy sa k tomu dostanem, tak sa na to naozaj teším, pretože to vyzerá fakt dobre. A konečne som mala kam nalepiť nálepku s podpisom, ktorú mám ešte z minulého mesiaca.

Recenzné výtlačky


Zabijaka Andersa a After mi prišlo z Ikaru. Ešte ani k jednej som sa nedostala, ale na obe sa teším.
Nessa mi poslal Slovart. Táto kniha je už za mnou a žiaľ ma ani zďaleka nezaujala ako Sedem minút po polnoci, ktorá je zatiaľ najlepšou knihou tohoto roka. Táto sa mi však nepáčila, čo sa dozviete aj v recenzii, ktorá bude snáď čoskoro.
Poslednou knihou je Tahle píseň ti změní život, ktorú mám už prečítanú aj zrecenzovanú. Bola to taká celkom príjemná oddychovka, hoci nič špeciálne. Za ňu vďačím kníhkupectvu Pre školy.

Všetky pokope 


8 komentárov:

  1. Moc krásné přírůstky, knížky i přívěsky :) A to GoT tričko je luxusní :) Takové taky musí mít :) Hezkou neděli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. chapem radost z podpisu :) Mam Stephenie Meyer, co bol ale moj osobny vylet do Mnichova, takze o to lepsie x D.... ale ten pocit, mat to šrajbnute od svojho oblubeneho spisovatela je neopakovatelny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oh, to závidím! Ja by som najviac chcela Rowlingovú <3

      Odstrániť
  3. Twilight ma síce nikdy nezaujal, no takéto skvelé nákupy zbožňujem. :) Ale celkovo pekné prírastky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa je to taká srdcovka, keď som mala tak dvanásť, absolútne som to milovala :D
      Vďaka :)

      Odstrániť
  4. Tričko GoT závidím. Pěkné přírůstky. Celou sérii Stmívání mám také doma. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.