pondelok 15. septembra 2014

Hudba môjho srdca 1

Projekt od Ells

Povedala som si, že je čas sa zapojiť do niečoho nového. Okrem toho som doteraz hudobné články nerobila. Je načase vás nechať nahliadnuť aj do ďalšej časti môjho srdca.
Takže dnes také pekné tématické. 


Okej, na hodinu máte s týmto program. Je to veľmi dobre k písaniu, trebárs ja to často počúvam pri blogovaní. Nespieva sa tam, takže je to úplne ideálne. (Hádajte, čo mi práve hrá).
Je úplne jedno, či ste Whoviani, táto hudba je proste kúzelná. Milujem ju, mohla by som ju počúvať stále. Strašne krásny soundtrack to má. Koniec-koncov, taký fantastický seriál si ani nič menej nezaslúži. Proste odporúčam.


Ja viem, už som ju kedysi na blog dávala. Ale ešte stále ju milujem. Počula som ju minimálne 150 krát. A nie, vôbec nepreháňam. Boli časy, kedy som nepočúvala nič iné a bola som schopná to mať pustené aspoň päť krát po sebe. Ono sa to inak ani nedá, keď ju spievajú traja herci, ktorých absolútne zbožňujem. Úplne mega song.


Ja viem, ja viem, táto hudba je aj v tom prvom. Ale toto je aj s Mattovym hlasom. Čo tak nejako môže za to, že aj toto som počula už miliónkrát. Lebo ako by som mohla odolať Mattovi? S tých songov, ktoré mám stiahnuté takto samostatné je táto počúvaná najčastejšie :3 Milujem ju. 

5 komentárov:

  1. Človek by si myslel, že po toľkej dobe by si ma už mohla poznať :D
    Nabudúce bude čosi iné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejlepší je pustit si hodinový video, kde je právě jen I Am The Doctor. =D (A pak se za chvíli divit, jak je možný, že už to končí, protože to přece nemohla bejt teprve hodina... No, byla.) =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zvyknem počúvať hento a tam je ako predposledné Long song. Po hodine počúvania :D A tiež sa akosi divím, že už to prešlo :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.