streda 12. marca 2014

Top týždňa - Hrdinovia, s ktorými by som si vymenila miesto


Meme od Luu.

Nuž, úprimne neviem, nakoľko sa väčšina dá nazvať "hrdinmi", ale aj tak by som si s nimi miesto vymenila :D


Ako prvá ma napadla Sydney. Nedávno som prečítala prvé dva diely Pokrevních pout, ktoré sú perfektné už len kvôli Adrianovi. On je tiež dôvod, prečo je ona v tomto rebríčku ako prvá. Kto by odolala Adrianovi? A napriek tomu, že mi Sydney často liezla na nervy, hlavne v dvojke, tak mala kopu svojich svetlých chvíľ a je aj vážne inteligentná.


Áno, seriál absolútne zbožňujem. Nielen preto, že je skvelo prepracovaný a má skvelé obsadenie a všetko to, čo si všimne každý na prvý pohľad. Samotný Sherlock je absolútny génius a ja ten seriál zbožňujem hlavne kvôli nemu. Neskutočne ho obdivujem a strašne by som chcela byť ním ako on. Tá jeho schopnosť dedukovať je skrátka famózna. 


Ďalšia fantastická a inteligentná postava. Okrem toho som vždy snívala, že mi príde list z Rokfortu. Budem sa učiť mágiu, prežívať rôzne dobrodružstvá a tak. 


Annu som vždy zbožňovala. A napriek tomu, že bola sirota, tak keď sa jej v jedenástich ujali Marilla s Matejom, tak mala šťastný život, bola spokojná a celkovo sa mi hrozne páči to obdobie, v ktorom žila a rada by som sa s ňou na nejaký čas vymenila. Ale až v Zelenom dome :)


Fajn, práve som porušila pravidlo inteligentných hrdinov a hrdiniek. Ale to je fuk, vždy som mala obrovskú slabosť pre Damona, či už seriálového alebo knižného, takže by to stálo za to :)

7 komentárov:

  1. Hm, s kým bych si asi tak vyměnila místo... Ach, jasně, Alec, to by bylo fajn. Čistě jen kvůli Seregilovi, přiznávám... =D A napadlo by mě asi docela dost dalších postav, ale jsem líná přemejšlet. No, dobře, ještě mě napadá taková Rose Tyler (v období s Devítkou), případně Clara... =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je z tých Nočných bežcov? :D Nemám rada Rose :D Ja radšej Donnu. A Amy :D

      Odstrániť
  2. Taky bych se chtěla vyměnit se Sydney. =) Adrian je úžasný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sydneyyyy :D :)
    Vymeniť si miesto so Sherlockom by bolo fakt zaujímavé :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.