sobota 18. januára 2014

On my wishlist 56


On my Wishlist je týždenné meme, ktoré poriada Book Chick City. Jeho cieľom je každú sobotu zverejniť knihu alebo knihy, ktoré si prajete mať doma.

Tak nejako si uvedomujem, že je to už druhý wishlist za tento týždeň, hoci ten prvý bol tak trochu ešte k minulému týždňu. Ale to je fuk, aj tak boli tento týždeň v podstate samé meme, čo ma veľmi neteší, ale proste nemám čo iné dávať. Už týždeň čítam Hobita a som ešte len za polovicou, čo ma už štve. Asi som mala ostať pri filmoch. Som si istá, že Pána prsteňov pekne vynechám a budem sa kochať len filmovým Legolasom. 
Ale ideme na ten wishlist, dobre?




14 komentárov:

  1. Věk X mám taky na wishlistě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hobita a Pána prsteňov som videla iba ako filmy, ale bratovi som kúpila na Vianoce Hobita, čiže si ho chcem prečítať aj ja. Ale že vraj film je lepší ako kniha. Ja by som veľmi nepovedala, ale uvidíme. :)
    A áno, Legolas... :3 :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa film bavil viac. Tolkien má veľmi zložitý štýl písania...

      Odstrániť
  3. Tyrion vypadá skvěle, možná ho někdy k něčemu koupim přítelovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je praktické :D Najlepšie darčeky pre iných sú tie, ktoré môžeš nejako využiť aj ty :D

      Odstrániť
  4. Ne, Pána Prstenů nevynechávej, to se nedělá... =D Ne, fakt, přečti si ho. Není to jako ty moderní knížky, ne, čte se to trochu dýl a není to zrovna nenáročná oddechovka... Ale pořád jsou to skvělý knížky, co maj hodně do sebe, věř mi... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem, že je to tvoja srdcovka a tak, ale Tolkienov štýl písania mi nejako moc nesadol. Filmy sa mi páčili, ale tým to asi hasne...

      Odstrániť
  5. Volanie kukučky ma zaujala odvtedy ako som o tejto knihe počula :D Aj námetom aj obálkou, aj keď viem, že ...nesúď knihu podľa obalu... ale táto obálka je pekná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Věk X si rozhodně chci přečíst, Richelle je prostě báječná spisovatelka, a jsem zvědavá i na tu detektivku od Rowlingové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyriona by som brala. Je to jedna z mojich najobľúbenejších postáv :D Človek sa môže staviť, že keď on niečo zamýšľa, vždy to stojí za to!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, Tyrion je rozhodne jednou z najlepších postáv :)

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.