piatok 22. júla 2016

Pokémon Go book TAG


Tento úžasný TAG som dnes našla u Simi a bolo okamžite jasné, že ho musím urobiť, pretože na tej hre momentálne mierne závisláčim a absolútne som si ju zamilovala (len keby toľko nesekala :( ). Už mám 38 rôznych pokémonov a hrám to ešte len od soboty. (Teoreticky od pondelka, lebo cez víkend som sa jej veľmi nevenovala). Je to skvelé a konečne chodím von. Dokonca po niekoľkých rokoch chodíme dobrovoľne von spolu s bratom. 
Tiež hráte? Ako vám to ide? Pochváľte sa :) 



Kniha, ktorá ma donútila zamilovať si čítanie

Okej, táto odpoveď zrejme absolútne nikoho neprekvapí, ale Harry Potter, samozrejme. Bola to moja prvá "dospelácka kniha" (chápte niečo, čo má viac textu ako obrázkov) a čítala som ju asi miliónkrát. 
(Btw, Charmandera by som moc chcela! Zvyšných dvoch mám <3)


Klasika, ktorú budem navždy milovať

Mojou najobľúbenejšou klasikou je Pýcha a predsudok a nemyslím, že by ma to niekedy prešlo (okej, teoreticky sa môže stať, že ju niečo prekoná, ale milovať ju budem vždy.) Lebo veď viete... Darcy. Viac povedať nemusím. 
(Pikachu a Charmander sú vlastne dvaja pokémoni, ktorých nutne, nutne potrebujem. Úplne najviac.)


Kniha, ktorá ma nezaujíma, pretože je všade

Uh, toto nie je zrovna otázka pre mňa, ja som totižto veľmi ľahko ovplyvniteľná a istí ľudia ma dokážu presvedčiť na akúkoľvek knihu. Len treba vedieť, ako na to. (Po otvorení Goodreads) Ale taký Medený jazdec, či Cudzinka ma absolútne nelákajú.
(Dnes sa mi konečne podarilo evolvnúť Zubata na Golbata!)


Kniha, ktorá mi pripomína iné knihy, ale stále ju mám rada

V takej Red queen som videla asi tri iné série, ale napriek tomu som si ju absolútne zamilovala. (Škoda len toho druhého dielu.)


Kniha/séria, ktorú som nezačala práve kvôli jej veľkosti

Uhm, napadá mi Meno vetra, ale nie som si tak úplne istá, či ma niekedy lákala. Ale odporúčalo mi ju fakt veľa ľudí. 
A potom je tu séria Pieseň ľadu a ohňa. Čítala som prvý diel, bol vážne skvelý, ale práve kvôli veľkosti sa mi nechce do zvyšných dielov púšťať. Že však mi stačí seriál. 


Kniha, kvôli ktorej som ostala hore celú noc

Ja neviem, asi som divná, ale spánok asi milujem viac ako knihy, takže toto sa mi ešte nestalo. Ale sú knihy, pri ktorých som ostala hore tak do jednej či druhej, kým som ich nedočítala. Takou knihou bola napríklad F*ck love a viem, že aj teraz nedávno sa mi to stalo, ale už neviem pri akej knihe.


Môj najobľúbenejší knižný pár

Hmm... Malec? Po Magnusovi Banovi ma donútili dočítať Nástroje smrteľníkov, hoci som to absolútne nemala v pláne. (Aj keď som sa do nich ešte nepustila. Ale čoskoro!)
(S týmito dvoma sa mi zatiaľ moc nedarí. Tá fialová sa mi stále vyhýba a modrého mám iba jedného základného.)


Veľmi rýchle čítanie

Začiatkom mesiaca som sa pustila do re-readingu Narnie a zvládla som ho za štyri dni. To boli fakt rýchlovky.
(Okej, keď tak nad tým premýšľam, tak po tom, čo som získala Meowa (asi som to napísala zle) a Jigglepuffa je toto asi tretí pokémon spolu s Pikachuom a Charmanderom, ktorý nutne potrebujem. Je nádherný :3)


Séria, pri ktorej ma neomrzia neustále spin-offy.

Asi všetci sa rozhodneme, že spin-offy týkajúce sa Harryho Pottera by nám nevadili. Bol by úžasný spin-off o Jamesových časoch na Rokforte a podobne... 
(Ako je možné, že mám na Eevee takú smolu? Mám síce jednu - má asi CP 14 - ale hoci je v okolí každú chvíľu, nie a nie ju chytiť. Brat má už asi štyri a to chodíme stále spolu. -_- A pritom je tak nádherná...)


Kniha/séria, ktorá bola prekvapivo výborná

Hoci sa mi stane, že ma častejšie kniha sklame, ako prekvapí, mám pár aj takých prípadov. Spočiatku ma veľmi nelákali Mesačné kroniky, Mara Dyer, Eleanor a Park či The Duff a všetky boli fantastické.
(Ako mám získať 400 Magikarp candy? :( )


Vychvaľovaná kniha, na ktorú sa veľmi teším

Hmm... momentálne počúvam od viacerých ľudí, aké skvelé je Raven boys a hoci som chcela počkať na slovenské vydanie, možno neodolám a kúpim si to v angličtine (lebo veď viete, kým by som sa dočkala pokračovaní...)


Kolektorské vydanie, po ktorom túžim

Nemusí to byť zrovna kolektorské vydanie, ale je toľko nádherných vydaní Harryho, že by sa mi vážne hodilo ešte aspoň desať... 


Debut, na ktorý sa veľmi teším

George od Alex Gina. Tú knihu som veľmi chcela už od jej minuloročného vydania a stále som sa nedostala ani len k jej kúpe. 


Autor, od ktorého automaticky kupujem

Napríklad Rainbow Rowell. Mám od nej všetky knihy a v podstate ani netuším, o čom Attachments a Landline sú a napriek tomu boli okamžite na mojom wishliste.


Kniha, na ktorú som čakala veky

Nemôžem za to, áno? Naozaj som sa snažila veľmi neopakovať a napriek tomu je tu Harry už štvrtýkrát. Ale tak vážne, na Cursed child čakám už niekoľko rokov, aj keď som o tom ani nevedela. Už aby som ju mala v rukách! 

6 komentárov:

  1. Tohle je moc pěkně vymyšlený TAG a líbily se mi tvé odpovědi :) Harry je prostě klasika, co naplat :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Proste som ho nemohla vyhodiť v žiadnej odpovedi :D
      Vďaka :)

      Odstrániť
  2. Raven boys som čítala v češtine a je fakt dobra určite odporúčam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Absolutně off topic, ale... :D Máme stejný vkus na Pokemony. �� Nemám Squirtla (a nutně potřebuju). Stejně tak potřebuju Pikachu, Charmandera a Snorlaxe. :D Eevee se mi podařilo chytnout asi 7, ale furt nemám žádnou vyvinutou. A Meowa a Jigglypugfa jsem taky už konečně ulovila (pokemonsky must have spolu s Psyduck :D ).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nie, tiež mi šlo viac o tých pokémonov ako o knihy tentokrát :D
      Eevee už mám asi 4 konečne, ale stále nie dosť na vývin :(
      Psyduck nemám, ostatné hej. Ale ešte nejaké ďalšie by som chcela. Hlavne Pikačua a Charmandera :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.