piatok 1. januára 2016

Mesačná chvastačka - december


Takže, už je Nový rok. Ehm. Mám pred sebou nesmierne náročný rok. Maturity, príjmačky, potom (snáď) výška... No ale keďže sa na to snažím nemyslieť, spomeniem iné veci. Oba moje blogy majú nový dizajn (dúfam, že sa páči) a dnes je okrem iného deň, pri ktorom som predpokladala, že sa ho už ani nedožijem. Nový Sherlock. Chápete?! Po dvoch rokoch konečne! Aj keď iba jeden diel a ja si ho pravdepodobne až zajtra pozriem. Ale aj tak som nadšená :D
Každopádne, šťastný Nový rok :) 

Prečítané knihy

This book loves you (PewDiePie)
 (no áno, december bol na čítanie naozaj úbohý...)

 Kúpené knihy


Konečne som si skompletizovala Throne of glass sériu! (Aj keď som zatiaľ iba prvé dva diely čítala.) Na zraze v Žiline som objavila tieto dve za super cenu, od Kiky som mala z ISIC 10% zľavu a tak ma obe vyšli dokopy za 18 eur aj niečo, čo je tak o päť eur menej, ako keby ich objednávam cez Book Depository. A pochybujem, že by som ich inde zohnala lacnejšie. Takže som ich tam nemohla nechať :3
No a Čarovné svety Harryho Pottera som našla na FB bazári, kde ich jeden pán ponúkal za 5 eur. Myslím, že som ich kedysi čítala z knižnice, ale chýbali mi do mojej HP zbierky, takže to bola nutnosť.

Vyhrané knihy


Okrem zrazu v Žiline sme mali jeden aj v Bratislave. A na ňom sa mi podarilo vyhrať túto krásku. Síce ju nemám v pláne vôbec čítať, ale je neskutočne krásna, tak som jej neodolala a som veľmi rada, že ju mám doma. 

Darované knihy



Milujem Vianoce! Bez nich by som tieto krásky nemala. Čtyřku mi poslalo k Vianociam Albatros media a hoci ja tú knihu vôbec nepotrebujem, dala som ju tatinovi a ten sa jej potešil. Mňa osobne viac potešil zápisník k Hodvábnikovi :)
Z ostatných som už nadšená oveľa viac. Za V šedých tónech vďačím vydavateľstvu CooBoo a ich adventnému kalendáru a taktiež Naty, ktorá mi ju takto "vyhrala". Tú knihu som zatiaľ nečítala, ale konečne mám motiváciu to urobiť. Hlavne som nadšená z toho, že je knižka podpísaná. Viete akú slabosť na také veci mám.
Na zraze v Žiline sme mali aj knižného Santu. Také to, že si vyžrebujete niekoho meno a tomu dáte knihu. Ja som tak dostala Šerochodca od Lili. Po tej knihe som pokukovala už dlhšiu dobu a keďže sama by som si ju zrejme nikdy nekúpila, som za ňu moc rada. Tiež som si v nej našla tú dokonalú záložku Malého princa, z ktorej sa teším ešte asi viac. Lebo veď viete, Malý princ :3 Je dokonalá.
Illuminae a Eleanor & Park som dostala od rodičov a babky s dedkom (spolu s ilustrovaným Harrym, ale toho som už v minulej Chvastačke ukazovala). Ešte mi príde jedna kniha, ale to až v januárovej :) Inak Eleanor som čítala už pred vyše rokom v slovenčine, ale keďže mám všetky ostatné knihy od Rainbow v angličtine, chcela som aj túto. 
The Duff bol darček od Kiky. Tú knihu som tiež už čítala - niekedy cez letné prázdniny - ale veľmi sa mi páčila a chcela som ju aj vlastniť. 
No a Hollow earth je úžasný darček od Mary. Tú knihu som mala na wishliste neskutočne dlho, len vždy som si kúpila miesto toho niečo iné. Tak som úplne happy, že ju konečne mám. Lebo John Barrowman! Tiež mi venovala podpísanú záložku Josephine Angelini, z čoho sa tiež veľmi teším, aj keď jej Proroctví bolo desné. Lebo veď viete, podpis. 
No a Book depository záložky sú ďalšie do mojej zbierky. Už mi chýba len 6 :)

Vymenené knihy

Opäť nič.

Recenzné výtlačky



Ako som povedala, december bol na čítanie veľmi úbohý. A tak jedinou knihou, ktorú som z týchto kníh čítala je Sherlock a aj toho som prečítala až dnes. 
Takže, Sherlock, Kečupové oblaky a Sedem minút do polnoci mi robia radosť vďaka vydavateľstvu Slovart
Nocte a Dárek z pravé lásky mi poslalo Albatros media. Vymyslela som si ťa zas Ikar
No a nový diel Seduktora mám priamo od autoriek aj pekne s podpisom a venovaním. 

Knihy dokopy


8 komentárov:

  1. Nocte a Kečupová mračna jsou vyborna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hromada skvelých kníh :D Kódex mám doma a je to naozaj krásna kniha, najmä grafickou, tým nápadom na obal atď. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som zvedavá, čo povieš na Nocte-strašne sa mi páčila a ten koniec ARGH! A taktiež na Sedem minút po polnoci-neskutočná kniha a tie ilustrácie :3 Illuminae má neskutočne krásnu obálku a spracovanie hardbacku mi prvýkrýt vyrazilo dych (aj druhý, tretí....)-vždy ma pichne pri srdci, keď pozerám videá a niekto ju vytiahne :D A potom tá hnusná závisť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Illuminae má brutálny hardcover. Hrozne moc by som ho chcela, ale žiaľ, stojí 30 eur -_-

      Odstrániť
  4. Kedy sa púšťaš do Illuminae? Ja som sa zaprisahala, že nebudem začínať neukončené série, ale tejto nejde odolať! Ešte som nevidela negatívnu recenziu, som na to neskutočne zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.