pondelok 23. novembra 2015

(Nielen) vianočný wishlist

V prípade, že by ste ma chceli niečim z tohoto obdarovať, rozhodne vám nebudem brániť :D


Klamala by som, keby som tvrdila, že These broken stars neputovalo na môj wishlist kvôli obálke. Ale aj obsah vyzerá byť moc super, takže to chcem.
Na Snow like ashes ma nalákala tuším Moon. Vyzerá to výborne, originálne a má to krásnu obálku. Už si len môžem priať, aby aj obsah sa mi páčil.
Hollow earth je kniha, ktorú mám na zozname asi najdlhšie a ešte som sa k jej kúpe akosi nedostala. Vyzerá však super a napísal ju John Barrowman. Čiže must-have.


Throne of glass sa mi páčilo a hoci som ešte nečítala trojku, Queen of shadows je nutnosť. Aj keď netuším, kedy by som sa k tomu dostala.
The Assassin´s blade je na tom rovnako. 
Sériu Pád milujem a keď autorka napísala Unforgiven, čo je kniha o Camovi, potrebujem ju. Nutne.


Séria Dedička od Amandy Hocking sa mi veľmi páčila a keď som zistila, že píše novú sériu z rovnakého sveta, okamžite sa dostala na môj wishlist. Prvý diel už mám (aj keď som sa k nemu ešte nedostala) a potrebujem aj Ice kissed a Crystal kingdom. V tejto krásnej edícii.
12 Doctors 12 stories je taktiež nutnosť. Lebo Doctor. A lebo Richelle Mead, Eoin Colfer, Neil Gaiman, Holly Black, Patrick Ness...


Soulless potrebujem. Mám už druhý a tretí diel, takže prvý by mi už tiež mohol pribudnúť na poličku. Ale v tom peknom malinkom vydaní, ktoré je na BD vypredané, nech mi ladí k zvyšku.
Nakoľko sa CooBoo rozhodlo, že zvyšné diely Etikety a špionáže nevydá (za čo som na nich stále poriadne naštvaná), tak si Waistcoats & weaponry (a potom ďalšie diely) musím zohnať v angličtine. 
Prudence mám tak do počtu. Veď viete, Gail Carriger.


O Everything leads to you som sa dozvedela asi od zahraničných youtuberiek a vypadá to skvelo. Navyše to má lesbickú tématiku.
George ma zaujal ešte pred vydaním, to má zas transgender tématiku a o tej som ešte knihu nečítala, takže je načase. 
The Duff je jediná kniha z tohoto zoznamu, ktorú mám už prečítanú. Lenže som ju mala iba požičanú a keďže bola super, chcem ju mať doma.
 The Conspiracy of us mi bolo tiež dosť odporúčané a vypadá to super. Akurát že čakám na vydanie paperbacku. Čo bude vo februári... myslím.


Noční běžci od tejto autorky boli výborní. Žiaľ séria o Tamir Veľkej je všade vypredaná...


Rodinný ústav je grafický román. Myslím. Ale vypadá veľmi zaujímavo a chcem ho.
Baby Jane je ďalšia vec s lesbickou tématikou. Tentokrát v češtine. 
Šikovnej kluk má zas gay tématiku.


Nikdy si nepamätám o čom Štěně bez oušek je, ale vždy, keď si anotáciu prečítam, chcem to. 
Studna osamnění a Maurice sú na tom podobne. Len obe to sú staršie knižky.
A Pocit konca potrebujem prečítať na príjmačky.

11 komentárov:

  1. Serii Svet tryllu (Dedicka) mam doma a jsem rada, ze se Ti libila, alespon se na ni vrhnu s vetsim nadsenim, mam z ni trochu obavy :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tamír trilogy není vůbec problém sehnat na BD v angličtině, mají tam všechny tři díly. ;) Šikovnej kluk, Maurice ani Studna osamění (zejména Studna osamění) nějak nestojí za to, aby je člověk měl v knihovně. No dobře, Maurice možná. :D Ale každopádně Studnu osamění bych si nekupovala, je to strašně zdlouhavá knížka, ne vyloženě špatná, ale nic, co bych chtěla číst ještě jednou...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale ja ju v angličtine nechcem, bojím sa, že by som to nedala :D

      Odstrániť
  3. Ahoj mám dva dotazy :D Navazuje nějak kniha Soulless na Etiketu a špionáž? A nevíš jestli se Etiketa a špionáž přestane vydávat i v ČR ? :o

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soulless sa myslím, že odohráva ešte pred Etiketou. A z tej už tretí diel CooBoo neplánuje.

      Odstrániť
  4. Toľko skvelých kníh po hromade :D a aký siahodlhý wishlist! Ako pozerám na tých 12 doktorov som pevne rozhodnutá, že ich musím mať, čiže čím skôr oznámiť mamke, čo chcem na mikuláša :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím, že mám na wishlistu asi stejný počet knih! Nejvíc mě štve, že je stejně všechny nikdy mít nebudu - a to vždycky vyhledávám ty nejlepší = nejlevnější nabídky :D Aktuálně je u mě na nejvyšším místě série Infernal Devices od Cassandry Clare, dva díly už jsou na cestě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je len zlomok môjho wishlistu - to najhlavnejšie :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.