nedeľa 30. augusta 2015

Seriálový tip 4

Nakoľko bolo posledných päť príspevkov recenzie (a ešte ma dve čakajú), povedala som si, že by to chcelo zmenu. Celkom ma vydesilo poznanie, že naposledy som robila tip v januári. Chcelo to napraviť a tak tu máte ďalší. 



Drama
USA, 2015
Hrajú: Jaimie Alexander, Ashley Johnson, Sullivan Stapleton, Johnny Whitworth, Bree Williamson, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza, Trevor Long, Marianne Jean-Baptiste, Marko Caka

Na Time Square se zničehonic objeví nahá mladá žena, neví kdo je a ani odkud přichází. Jedinými indiciemi jsou tetování na jejím těle. Agent FBI Kurt Weller, ten jehož jméno má neznámá kráska vytetované od lopatky k lopatce, předpokládá, že další tetování z těla této ženy jsou vodítka k dalším zločinům, které je zapotřebí vyřešit. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné mladé ženy.

Tento tip bude trochu neobvyklý. Prečo? Pretože seriál oficiálne ešte nezačal. Prvý diel má totiž oficiálne premiéru 21.9. Ale ako sa to už pri nových seriáloch stáva, pilot bol vypustený o čosi skôr. Netuším kedy. Ja som ho videla včera a keby ho mám ohodnotiť percentami, bez váhania by som dala 100%. Mrzí ma, že som to neobjavila o čosi neskôr, pretože takto musím čakať na ďalší diel skoro mesiac. (Ale zas som rada, že som ho neobjavila oveľa skôr).
Takto sa dostal do môjho zoznamu seriálov, pri ktorých odrátavam dni do ďalšieho dielu. 

Pilot bol totiž absolútne fantastický. Plno akcie, napätia, tajomstiev. Postupne treba odkrývať kúsky skladačiek tetovania a tento seriál má našľapnuté poriadne vysoko. 
Navyše úžasná a nádherná Jaimie Alexander hrá hlavnú úlohu (čo bol tiež dôvod, prečo som tento seriál zaregistrovala. Lebo ako Sif je absolútne úžasná). Jej postava je fascinujúca, nakoľko má úplne vymazanú pamäť a nepamätá si ani kto je. Ale zároveň tu bolo pár flashbackov, ktoré vám určitú predstavu dajú a to vás namotá ešte viac. Proste budete chcieť vedieť, čo bude ďalej.

Čo vám chcem týmto povedať, že toto musíte chcete vidieť! A nemusíte ani doháňať, takže je to úplne ideálne. Už dávno ma žiadny pilot nedostal tak veľmi, ako tento.
Takže ak ma ospravedlníte, tak idem plakať do kúta v sebaľútosti, že ešte mesiac.
Vy si to zatiaľ pozrite.
A samozrejme mi nezabudnite dať vedieť, čo na to hovoríte :3 Snáď sa bude páčiť :3 Ak nie, nehovorte mi to.


2 komentáre:

  1. Vzhledem k tomu, že máš naprosto dokonalý vkus na seriály, tě nemůžu neposlechnout. :D Mrknu na to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak pokiaľ si to myslíš, tak ty očividne tiež :3 :D
      Tak snáď sa bude páčiť :3

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.