pondelok 2. septembra 2013

Predstav si... súťaž


Odpovede na naše otázky už viete. Ale keďže sme s E_V_E tak neskonale úžasné, tak vám prinášame k tomuto projektu aj súťaž. Tentokrát to však nebude len také, že lajknete FB stránku, budete ma sledovať a tak... Tentokrát si výhru musíte naozaj zaslúžiť. Budete zodpovedať otázky, ktoré sme zodpovedali aj my. Nemusíte odpovedať na všetky, je to na vás, ale za každú jednu dostanete jeden vstup. Vyhrá ten, kto bude máť najzaujímavejšiu/e odpoveď/e. Čím viac otázok zodpoviete, tým budete mať väčšiu šancu na výhru.

Súťaž trvá do 15.9 a je otvorená Slovákom aj Čechom.

Súťaž u Evelin nájdete TU

A o čo hráte? 
Tentokrát som o výhru nepoprosila žiadne vydavateľstvo, vyhráte niečo z mojich vlastných zásob. A keďže som nechcela stanoviť jednu knižku, môžete si vybrať akúkoľvek knihu z týchto. Väčšinu nájdete hore v menu, že sú na výmenu, ale k nim pridávam aj dve ďalšie. Víťaz si môže vybrať akúkoľvek z nich (tieto dva týždne nevymieňam knihy, takže sa ponuka meniť nebude).






Ak máte akékoľvek otázky, píšte mi na mail :) Určite sa nezabudnite zapojiť ani u E_V_E, ktorá má taktiež skvelé ceny a super otázky. A hlavne... veľa šťastia :)

3 komentáre:

  1. Už to idem vyplňiť. Úplne ma tá súťaž zaujala :) Z kníh by som si vedela vybrať.
    Len pripomienka. Máš tam 15.8. To nemá náhodou byť 15.9.?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hotovka. Dúfam, že sa na mňa šťastie usmeje.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.